Παιδια καλησπερα σημερα μολις μου ηρθε το XiaoMi Mi5 International Edition 4G Smartphone
.λοιπον το ανοιγω επιλεγω γλωσσα ελληνικα, και μετα μου βγαζει για να επιλεξω location , και δεν εχει την Ελλαδα , αλλα μονο λιγες αλλες χωρες , τι κανω εχει συμβει σε κανεναν?
Αν σου βγάζει να κάνεις αυτόματη αναβάθμιση να την κάνεις...αν δεν βγάζει ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone να δούμε ποια ρομ έχεις.
Εγωτο αγορασα καινουριο γιατι τι κανουν αυτο? Απο gearbest . Δηλαδη εγω τι ειμαι τεχνικος για μα ασχολουμε με το κινητο! Αν ειναι δυνατον ! Εχει να πεσει κριτικη αρνητικη πολυ στo gearbest
Ασε την κριτική κτλ και κοίτα τωρα να δεις και να διαβάσεις καλα τους οδηγούς γαι το κινητό σου για να περάσεις μια official rom και έπειτα μια ελληνική ρομ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Na κανω μια ερωτηση αν το αφησω ετσι τι χανω , και τι κερδιζω αν το κανω με επισημη rom ,διοτι απο οτι εμαθα απο αλλους κατοχους xiaomi, για ερθουν τα xiaomi στην ελλαδα με την ελληνικη γλωσσα δεν μπορουν να ερθουν με την επισημη εκδοση και να εχουν ελληνικα , οποτε οι dealers φτιαχνουν μια ανεπισημη εκδοση ωστε να τα προωθησουν στην ευρωπαικη αγορα και σε αλλες αγορες! Θελω την γνωμη σας σαν νεοσσος!Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση!
Στο μέλλον μπορεί να μην σου δουλεύει κάτι ή ακόμη και να μην ανοίξει κάποια στιγμη΄..
Ή κάτι σαν και αυτό που έπαθα εγώ! Δεν ξανάνοιξε ποτέ! Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους σας παιδιά και σας ευχαριστώ προσωπικά για την βοήθεια που δίνετε απλόχερα.
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----