Διαφήμιση

Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.

• Οδηγός
    • Xiaomi
    • Ο/H shadow2000 έγραψε:

Καλημερα!
      Εχουμε λυση για:
      στις ρυθμισεις ταπετσαριας στην επιλογη βγαζει μηνυμα "αδυναμια φορτωσης εικονας"
      Δεν το εχει αλλος αυτο το προβλημα;;;; με την GTV 6.7.21
    • εχω κολλήσει εκει που παω να κανω το αρχειο με τη developer rom extract στο δισκο C.....μου βγαζει error....αν αποσυμπιεσω το αρχειο σε εναν αλλο φακελο και μετα το παρω απο εκει υπαρχει θέμα?
    • Ο/H shadow2000 έγραψε:

Ο/H shadow2000 έγραψε:

Ο/H shadow2000 έγραψε:

Καλημερα!
      Εχουμε λυση για:
      στις ρυθμισεις ταπετσαριας στην επιλογη βγαζει μηνυμα "αδυναμια φορτωσης εικονας"
      Τελικα το βρήκα. Το μπλοκαρα το nova launcher
    • Διαφήμιση
    • ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΘΗΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
    • Ο/H lalos11a έγραψε:

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΘΗΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Αν είχα γράψει εγώ αυτό το μήνυμα και το διάβαζες εσύ τι θα καταλάβαινες για να με βοηθήσεις; Και αν θες μην γράφεις κεφαλαία. Δώσε περισσότερες πληροφορίες και όποιος μπορεί θα βοηθήσει.

Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα και καλη βραδια

Εχω αυτη τη ρομ,

Η πιο προσφατη που μπορω να εγκαταστησω (χωρις ξεκλειδωματα bootloader) ποια ειναι?
      ειναι μια απο αυτες εδω τις 2 ? MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

απ οτι βλεπω ειναι η developer global rom, μπορω να την περασω ετσι η πρεπει να περασω την κινεζικη πρωτα?
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη δουλειά που κάνετε.

Είμαι νέος εδώ, διάβασα όλο το thread, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο.

Αρχικά θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις για το θέμα των rom γενικά.

1) Διάβασα, πως οι official rom της xiaomi, δεν περιέχουνε ελληνικό μενού. και υπάρχουν δύο ι) η κινέζικη-αγγλική και ιι) η global rom, που περιέχει άλλες γλώσσες για μενού, αλλά όχι Ελληνική. Σωστά?

Αν θέλουμε να έχουμε την official, αλλά θέλουμε φυσικά google play, google maps, και ελληνικό πληκτρολόγιο για sms, mail κλπ. η Global Stable μας κάνει? Απλά δεν θα έχει το ελληνικό menu?

H κινέζικη-αγγλική δεν περιέχει google play, google maps, και ελληνικό πληκτρολόγιο για sms, mail κλπ.?

2) Με τις 2 παραπάνω rom (global & Κινέζικη-Αγγλική) μπορούμε να παίρνουμε κανονικά τα updates της xiaomi μέσω της συσκευής?

Τώρα μερικές πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις. Θέλω να αγοράσω το Redmi 3 Pro, από vickmall. Εκεί έχει δύο επιλογές για τη Rom:

• Official Global Rom(google play&Greek language&OTA update)
      • Original Rom(Chinese&English)

3) Αυτές οι δύο θα είναι όντος οι official?

4) Η 1η γιατί λέει "&Greek Language? Είναι official? έχει Ελληνικό μενού? Έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο?

Κατέχουμε ένα Redmi 2 Pro, που έχει Ελληνικό menu. Το έχουμε αγοράσει από vickmall επίσης.

Εδώ και ένα χρόνο το κινητό από την αρχή δεν είχε κανένα θέμα, εκτός του ότι σε κλήσεις, η απέναντι μεριά δεν ακούει καλά. Πρίν λίγες μέρες έκανε κάτι κόλπα, σαν η μπαταρία, ενώ ήταν φορτισμένη, το κινητό έκλεινε και ήθελε φόρτιση. Έβγαλα τη μπαταρία 2-3 φορές και έκανε το ίδιο. Και την τελευταία φορά του έβγαλα τη μπαταρία για κανέναν 5λεπτο, της καθάρισα τα μεταλλικά αυτάκια (αν και φαινόντουσαν καθαρά) και δεν το ξανά παρουσίασε το πρόβλημα.

5) Ξέρετε μήπως γιατί το έκανε? Λόγο Rom? Λόγο που είχε πολύ ζέστη?

Υποθέτω πως δεν έχει official rom, Παραθέτω ένα screenshot, με τα στοιχεία της συσκευής:

6) Είναι αυτή η Rom Official? Η κοπέλα μου, που το χρησιμοποιεί, μου ανέφερε πως δεν έχει προσέξει ποτέ να παίρνει updates. . Αν πατήσω "Ενημερώσεις Συστήματος" λέει "πως δεν υπάρχει κάποιο update".

7) Αν θέλουμε να βάλουμε μια official, που να περιέχει Ελληνικό πληκτρολόγιο. Να διαλέξω official global? Και τί προτείνετε developer ή stable? Θέλουμε το κινητό να τρέχει απροβλημάτιστο και να παίρνει τα updates της xiaomi.

Μπορείτε να μου δώσετε link με τις rom της συσκευής? και οδηγό για το πως να το κάνω?

Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και τις πολλές ερωτήσεις μου. Ελπίζω να μη δημιουργώ κάποιο πρόβλημα.

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.