Στον οδηγο για flash την ελληνικη για πρωτη φορα (rn3 pro) λεει να επιλεξουμε να ΜΗΝ εγκαταστησουμε το super user οταν μας ζητηθει..δεν μου εβγαλε καποιο τετοιο μηνυμα οταν εβαζα την ελληνικη η τουλαχιστον δεν το ειδα..στα αρχεια τωρα του τηλεφωνου εχει ενα zip με το supersu και στις εφαρφογες εχει και το εικονιδιο (την διεση)..αυτο σημαινει οτι εχει εγκατασταθει..? supersu και super user ειναι το ιδιο?
Στον οδηγο για flash την ελληνικη για πρωτη φορα (rn3 pro) λεει να επιλεξουμε να ΜΗΝ εγκαταστησουμε το super user οταν μας ζητηθει..δεν μου εβγαλε καποιο τετοιο μηνυμα οταν εβαζα την ελληνικη η τουλαχιστον δεν το ειδα..στα αρχεια τωρα του τηλεφωνου εχει ενα zip με το supersu και στις εφαρφογες εχει και το εικονιδιο (την διεση)..αυτο σημαινει οτι εχει εγκατασταθει..? supersu και super user ειναι το ιδιο?
@soulg, δώσε την εντολή όπως σου την γράφω με αντιγραφή επικόλληση: fastboot oem device-info
αυτή ακριβώς δίνω @NasDriver και μου λέει ότι περιμένει ανταπόκριση από τη συσκευή όση ώρα και να περιμένω.
(ως γνωστόν δεν είμαι της υπομονής ... δε μπορώ να περιμένω ...γιατί να περιμένω .... )
Είναι σε fastboot για να την βρει;Δεν βλέπω πριν να δίνεις adb reboot bootloader.
@geoanto555
Είμαι σε fastboot όσο δεν παίρνει Γιώργη... με κουνελάκια, με τσαχπινιές με όλα... έχω μπει με hardware shut down την συσκευή και μετά power on + Volume down.
Μου το έκανε αυτό και όταν το "πρωτοπείραξα" που προσπαθούσα να βγω από την κινέζικη rom και να του βάλω την developer.
Το MiFlash Tool και με οδηγό που είχα βρει στο μαμά miui forum την είχαν κάνει τη δουλειά χωρίς ποτέ να μπορεί να το δει το "adb fastboot".
Σημείωση:Το MIUI 7 διορθώθηκε στην σελίδα download της εταιρίας Redmi Note 3 SD OFFICIAL Stable / Developer ROM's MIUI 8... σιγά μη δεν το 'φτιαχνα κι αυτό ... παράσημο πλλλιιιζ Την γνώμη σας, να πάω από dev official σε stable official;