Καλησπέρα.
Είμαι νέος στο φορουμ και σε οτι εχει σχεση με xiaomi γενικότερα.
Πήρα απο εξωτερικό την international εκδοση του redmi 3s με περασμένη την MIUI global 7.5 Stable (7.5.7.0 MALMIDE)
Πήρα άδεια απο την xiaomi για να το κάνω unlock κανονικά
Κατέβασα το MiFlashUnlock και προσπάθησα να το τρέξω χωρίς να βάλω την developer rom μπας και γίνει. ( έχω ενεργοποιήσει απο τα developer options στη συσκευή την επιλογή ΟΕΜ Unlocking)
To tool σταματάει στο 50% και μου λέει πως έχω άλλο λογαριασμό Mi account στη συσκευή και άλλο στο tool, πράγμα που δεν ισχύει
Κατέβασα και αποθήκευσα στη συσκευή την developer rom miui_HM3Global_6.9.8_bf8475942d_5.1 αλλά όταν πάω να την περάσω απο το updater app μου λέει can't verify update.
Με global stable δεν μπορείς να κάνεις unlock bootloader.
Επίσης από update δύσκολο να πας από stable MIUI 7 σε developer MIUI 8, δοκίμασε με παλιότερη ρομ την 6.8.18 πχ
H rom που έχεις αυτή τη στιγμή δεν είναι official. Οπότε πας με τον οδηγό από unofficial σε official με το MiFlash για να περάσεις την china developer και μετά θα ξεκλειδώσεις!
H rom που έχεις αυτή τη στιγμή δεν είναι official. Οπότε πας με τον οδηγό από unofficial σε official με το MiFlash για να περάσεις την china developer και μετά θα ξεκλειδώσεις!
Να ακολουθήσω τον οδηγό "Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)" δηλαδή?
Σημερα το εκανα με global official stable MIUI 8 (ανοιγμα των ρυθμισεων,ενεργοποιηση developer,OEM UNLOCK,reboot fastboot,και ξεκλειδωμα με miflashunlock) μπορω να το επιβεβαιωσω δουλευει 100% δοκιμασμενο σε Redmi Note 3 pro.