Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Να πας ασφάλεια/ δικαιώματα/ αυτόματη έναρξη και να επιλέξεις την εφαρμογή. Έτσι θα έχεις συνέχεια ανοιχτό το Fb και θα παίρνεις τις ειδοποιήσεις. Για να μη κλείνει μετά με καθαρισμό μνήμης πρέπει να την κλειδώσεις. Πατάς κάτω αριστερά όπου βλέπεις τις ανοιχτές εφαρμογές και την τραβάς προς τα κάτω και βλέπεις ένα λουκέτο.
Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0 -
Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα Xiaomi HELLAS! Ξέρω ότι κάνετε καταπληκτική δουλειά και αποφάσισα κι εγώ να γίνω ενεργό μέλος της τεράστιας παρέας αγοράζοντας το Xiaomi redmi note 3 pro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι απλό! Kenzo ή Kate και από ποιο κατάστημα να αγοράσω που να έχει αξιοπιστία καλή τιμή και να έχει αποστολή από Eu ή από China μέσω NL post για τους γνωστούς λόγους. Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.----
Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Κι εγώ νέο μέλος είμαι, αλλά από αυτά που διάβασα, καλύτερα να επιλέξεις το kenzo, εκτός αν έχεις wind ώστε να μην έχεις θεματάκι με το 4G στην επαρχία κυρίως. Προτείνουν kenzo γιατί βρίσκεις θήκες, scren protectors κτλ πιο εύκολα(το kate είναι λιιιιγο πιο μεγάλο σε διαστάσεις). Και αν έχω καταλάβει καλά, δεν υπάρχουν επιλογές σε ROM για το kate.
Για το ποιο κατάστημα να επιλέξεις, μάλλον πρέπει να περιμένεις κάποιον πιο έμπειρο για τέτοιου είδους αγορές να σε κατατοπίσει.
Εγώ έχω παραγγείλει το ίδιο μοντέλο από ebay(εδώ τα παιδιά όμως, παραγγέλνουν απο συγκεκριμένα καταστήματα, οπότε μπορούν να σου πουν περισσότερες πληροφορίες για το καθένα). -
Ίδια τηλέφωνα είναι, με το Kate να χει ακόμα μια κεραία για την 800-ρα συχνότητα..
Αν υπάρξει πληθωρα αξεσουάρ (τζάμια, θήκες κλπ) για το Kate, σαφώς κ αυτό, αλλά θα υπάρξει??
Από την άλλη, αν δεν έχεις παντού κ πάντα 4G, θα σε χαλάσει τόσο πολύ κ δεν θα την παλεύεις με H+ που θα χεις με το kenzo??
Για παραγγελία, vickmall, yeso521, gearbest, geekbuying.
Ρομ επέλεξε official china developer αν θες να περάσεις την Ελληνική, ειδάλλως Official Global developer με πλήρη Ελληνικά, αυτόματα updates κ play store...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
1.}Ίδια τηλέφωνα είναι, με το Kate να χει ακόμα μια κεραία για την 800-ρα συχνότητα..
2.}Αν υπάρξει πληθωρα αξεσουάρ (τζάμια, θήκες κλπ) για το Kate, σαφώς κ αυτό, αλλά θα υπάρξει??
3.}Από την άλλη, αν δεν έχεις παντού κ πάντα 4G, θα σε χαλάσει τόσο πολύ κ δεν θα την παλεύεις με H+ που θα χεις με το kenzo??
4.}Για παραγγελία, vickmall, yeso521, gearbest, geekbuying.
5.}Ρομ επέλεξε official china developer αν θες να περάσεις την Ελληνική, ειδάλλως Official Global developer με πλήρη Ελληνικά, αυτόματα updates κ play
store...
Ευχαριστώ πολύ! Με κάλυψες 95%
1.)Αυτο το ξέρω και γι αυτό άλλωστε είναι κατά 2χιλ ποιο μεγάλο
2.) Δεν τρελαίνομαι αφού χρησιμοποιώ pultab και έχω τρεις. Για tempered glass ναι είναι πρόβλημα!
3.)Οχι δεν με χαλάει γιατί έχω το One pro με τις ίδιες μπάντες και μέχρι σήμερα έχω παντού 4G.
4.)Vickmail, geekbuying έχει μόνο kate? Θα κοιτάξω στα άλλα και e-fox.
5.)Εδώ με μπέρδεψες λίγο.... :p
Με Kate δλδ και Official China Developer θα βάλω μετά το ξεκλείδωμα του bootloader την Ελληνική? Αν ναι να πάρω το Kate αφού έχει την 800 και το βρίσκω παντού.
Αν το παραπάνω ισχύει μόνο για το Kenzo.. Οκ.. θα ήθελα την smooth Ελληνική version από την απίστευτη δουλειά που έχουν κάνει εδώ τα παιδιά!
Αν πάρω Kate πρέπει να το πάρω με Official GLOBAL Developer με Ελληνικά Αλλά χωρίς δυνατότητα να βάλω την Ελληνική mui των παιδιών εδώ?
Ευχαριστώ και πάλι.
Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Ο/H CrisBalGreece έγραψε:
5.)Εδώ με μπέρδεψες λίγο....
-
Αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική, τότε ενδείκνυται η official chinese developer.
Μπορεί και να μπορείς και με την global developer να ξεκλειδώσεις.
και να μην μπορείς, σβουντουράς την official china developer και το κάνεις με αυτήν.
Global stable developer επιλέγεις σε περίπτωση που θέλεις μια σταθερή official rom με πλήρη Ελληνικά, αυτόματα updates και play store...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική, τότε ενδείκνυται η official chinese developer.
Μπορεί και να μπορείς και με την global developer να ξεκλειδώσεις.
και να μην μπορείς, σβουντουράς την official china developer και το κάνεις με αυτήν.
Global stable developer επιλέγεις σε περίπτωση που θέλεις μια σταθερή official rom με πλήρη Ελληνικά, αυτόματα updates και play store...
Ευχαριστώ και πάλι και μόνο που ασχολείστε και μου απαντάτε άμεσα!
Άρα ανακαιφαλεωση... Μόνο με kenzo και Official China Developer (την οποία την βάζω και μόνος στα καπάκια αν δεν το παραλάβω με αυτή) θα μπορέσω να βάλω των παιδιών εδώ! Σωστά?
Με Kate πάω αναγκαστικά GLOBAL Stable Developer και προς το παρόν ξεχνάω την ελληνική rom των παιδιών! Έτσι?
Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δλδ? Τι εννοείς όταν λες δεν έχει κινεζικες ρομ? Kate έχεις?
----
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα