Δεν εχω καταλαβει τίποτα, αλλα φαίνονται πολύ φαντστικά τα παραπάνω...lol.....
πέρα απο πλάκα, κατανοώ ότι είναι πολύ λεπτομερείς η εξήγηση κι ευχαριστώ με την σειρά μου...
Μόλις πηρα το Xiami RedmiNote 3 και αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι το μικρό μέγεθος των μυνημάτων (λίγοι χρακτήρες).
Δεν εχω καταλαβει τίποτα, αλλα φαίνονται πολύ φαντστικά τα παραπάνω...lol.....
πέρα απο πλάκα, κατανοώ ότι είναι πολύ λεπτομερείς η εξήγηση κι ευχαριστώ με την σειρά μου...
Μόλις πηρα το Xiami RedmiNote 3 και αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι το μικρό μέγεθος των μυνημάτων (λίγοι χρακτήρες).
Αχαχαχα. Καλωσηρθες στην παρεα
Ποια εκδοση του Νοτε 3 εχεις? Καλο θα ηταν να πας στο θεμα που αφορα το κινητο σου και να διαβασεις εκει. Το προβλημα σου με το μεγεθος του sms ειναι λυμενο στις ελληνικες ρομς.
καλησπερα εχω ενα xioami redmi note 3 pro 32 gb υπαρχει καποιος απο νικαια αιγαλεω η πειραια που να μπορει να μου περασει την αγγλικη εκδοση για να εχει update?με πληρωμη φυσικα ευχαριστω..
Τώρα να τον προτείνω τον @takisfrag ή να μην τον προτείνω....
θα με πατήσει που θα με πατήσει με το τζιπ όπως λέει.....τι στα διάλα....ας σώσω κανα Χριστιανό ακόμα....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Οκ, εγώ δεν έχω θέμα αν προλαβαίνω κ είμαι σε pc κ έχουν κοιμηθεί τα θηριακια, 10-12, αντε κ 1 το βράδυ, έχοντας την δυνατότητα να καλέσω τις "ειδικές δυναμεις" ξηράς, θάλασσας κ αέρος, ανά πάσα στιγμή, εάν απαιτηθεί..
Με πιάν'ς ε??
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!