Μονο εμενα με πετάει στη σελίδα του dell inspiron 7559 στο Σκρουτζ αυτό το λινκ??
Φίλε @vntokoros έχεις προβληματική rom, πρέπει να την αλλάξεις.
πρώτα εδώ για official και μετά εδώ αν θες να προχωρήσεις σε custom (Ελληνική ή Ευρωπαϊκή).
(ελπίζω να ναι σωστά τα links μου.... )
ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0 ναι οκ θέλω να πάρω λάπτοπ και κοιτάω anyway bugslpat του site έκανα λάθος κόπυ παστέ το έσβησα και κράτησε το παλιό hyperlink
Είμαι στη δουλειά και ψιλοβιάζομαι στις απαντήσεις μου να με συμπαθάτε
οι παραθέσεις είναι αποκλειστικότητα του Τάκη...κανείς δεν τις κάνει καλύτερα από αυτόν και άμα τολμήσω, θα ζητήσει και πνευματικά δικαιώματα ο....τσίπης!!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
οι παραθέσεις είναι αποκλειστικότητα του Τάκη...κανείς δεν τις κάνει καλύτερα από αυτόν και άμα τολμήσω, θα ζητήσει και πνευματικά δικαιώματα ο....τσίπης!!!!
Μονο εμενα με πετάει στη σελίδα του dell inspiron 7559 στο Σκρουτζ αυτό το λινκ??
Φίλε @vntokoros έχεις προβληματική rom, πρέπει να την αλλάξεις.
πρώτα εδώ για official και μετά εδώ αν θες να προχωρήσεις σε custom (Ελληνική ή Ευρωπαϊκή).
(ελπίζω να ναι σωστά τα links μου.... )
Έχω φάει ώρες ολόκληρες που προσπαθώ να το κάνω όπως το λέει στο πρώτο link με το κινέζικο Suite.
Κατεβαίνει η ROM μέχρι ένα ποσοστό μετά με πετάει για εγκατάσταση αλλά βάζει σφάλμα.
Με κατεβασμένη Official την εγκρίνει αλλά βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος στα Κινέζικα που γράφει κάτι για USB και adb.exe και δεν κάνει τίποτα
Έχω κατεβάσει κι εγώ δεν ξέρω πόσους drivers.
Όταν συνδέω το κινητό ενώ είναι ανοιχτό μου το βγάζει σαν adb interface
Όταν το βάζω σε recovery mode μου το εμφανίζει στις συσκευές usb σαν Redmi.Ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα
@demakhs
Ευχαριστώ πολύ, με λίγη δυσκολία και μετά από δέκα ώρες το κατάφερα.
Τελικά μου τη σπάει λίγο η κινεζική, πολλά προβλήματα με permissions, πετάει και κάτι χαζά διαφημιστικά εγώ έκανα και factory reset.
Βγάζει και ένα σφάλμα nvram warning στο Wi-Fi, ίσως επειδή έβαλα διαφορετικό cust.img
Ερώτηση, τώρα μπορώ να περάσω αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_GTV-6.11.3.zip ?
Διάβασα καλά λόγια
Πρέπει να κάνω τη διαδικασία όπως από developer ή θέλει κάτι άλλο?
Το σφάλμα θα διορθωθεί?
Ενημερώσεις θα κάνω μέσω miui update με κατέβασμα καινούριας gtv κάθε φορά?
Συγγνώμη αν κούρασα, απλά δε θέλω να μείνω με κανένα τούβλο και ήδη έχω φάει πολλές ώρες από την άδεια!!!!
@demakhs
Περιμένω ήδη έγκριση, ελπίζω να μην αργήσει
Αλήθεια, με το Κινεζικό suite δεν θα μπορούσα να περάσω την gtv με recovery?
=============== Δεκ 22nd 2016, 4:47pm ===============
Επίσης, λες να διορθωθεί αυτό το nvram warning? Γιατί έχω την εντύπωση ότι μου επηρεάζει κάπως το internet είτε με Wi-Fi είτε με δεδομένα κινητού, επιφυλάσσομαι επίσης και για το 4G, γιατί δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή λόγω κακής κάλυψης