ακολουθησα αυτον τον οδηγο τον ανεπισημο 32 βιτ ειναι το pc. mi flash αυτην την εκδοση που εχει ο οδηγος.sp flash δεω εχω βαλει.εχψ μεινει χωρις κηνιτο
Καρφιτσωμένο Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
Ο/H oceanus έγραψε:
ακολουθησα αυτον τον οδηγο τον ανεπισημο
-
-
Ο/H oceanus έγραψε:
ναι φιλε μου το mi4c εχω το προβλημα
-
ο οδηγος λεει και 32 βιτ γιαυτα εβαλα τους drivers 32 bit
-
Ο/H oceanus έγραψε:
ναι φιλε μου το mi4c εχω το προβλημα
=============== Δεκ 23rd 2016, 2:27pm ===============
εχω αλλο ενα pc και εκεινο 32 βιτ ειναι τι την κεατσα τι βαρκα?
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Εσύ απλά θα πρέπει να κατεβάσεις την fastboot ρομ για τη δική σου συσκευή και γενικά να προσαρμόσεις τον οδηγό στο Mi4c
Xiaomi Mi 4c Latest China Developer Version Fastboot File Download
or
Xiaomi Mi 4c Latest China Stable Version Fastboot File Download
Κατεβάζεις και το τελευταίο MiFlash για να φλασάρεις την fastboot rom
Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Καλό θα ήταν να βρεις και Windows x64 για να προχωρήσεις σε επιτυχές φλασάρισμα!
-- Σε fastboot μπαίνει τώρα το κινητό? Volume- και Power ταυτόχρονα -
το mi flash 6.8.30 δεν μου το τρεχει μπορω να τρεξω το παλιο μονο του οδηγου μπαινει καανονικα σε fastboot.η drivers ειναι σωστη δεν εχω ερωτιματικο στο διαχειρησει εφαρμογον παταω fastboot denice μου βγαζει κανονικα οκ και την αλλη εντολη παλι οκ κανονικα μαυριζει η οθονη ανοιγω miflash βρισκω την ρομ επιλεγω το image παταω refresh και μολις παει 23s μου βγαζει ανεπαρκης χορως
=============== Δεκ 23rd 2016, 6:06pm ===============
τωρα δεν ανοιγει καν ουτε se fastboot ουτε στο λογοτυπο miui με οτι πληκτρο και αν πατησα παει δηλαδη τελος αυτος ηταν ουτε βδομαδα δεν εκλεισε
=============== Δεκ 25th 2016, 9:53am ===============
Καλημερα και καλα χριστουγγενα ευχαριστω ολους για την βοηθεια που μου εδωσαν και μπραβο για τι δουλεια σας.λοιπον το εφτιαξα βρηκα τελικα pc με 64 bit λογισμικο εβαλα drivers το κηνιτο ομως ειχε μεινει απο μπαταρια και δεν εκανε τιποτα δεν ανοιγε και λογικο να μην μπενει fastbbot το miflash το διαδασε μπενω λοιπον να βαλω τι ρομ χωρις να ειμαι σε fastboot error στο miflash του οδηγου τα νευρα μου ελεος κατεβαζω το miflash 6.8.30 τρωω ακομα ενα error στανιαρο αναβω μια τσιγαρια ουφφφφφ καιι κατεβαζω το miflash beta παταω flash περνω και ενα κομπολοι και κοιταω ποτε θα φαω το error προχοραγε κανονικα η μπαρα αντε ρε θα κολλησε το pc τελικα γραφει succes ελα παναγια μου λεω
παλι δεν ανοιγε το βαζω για φορτισει και ανοιξε μπεικε στη ρομ μπαινω μετα fastboot τωρα ποια που εγινε φορτισει και ξεκλειδωνω bootloader και βαζω recovery και μετα ελληνικη rom -
ελληνικη fastboot rooted υπαρχει; δεν ανοιγει σε twrp με τιποτα...
-
Ο/H tsikos έγραψε:
ελληνικη fastboot rooted υπαρχει; δεν ανοιγει σε twrp με τιποτα...
δες οδηγιες στην αρχικη σελιδα αυτου του οδηγουLife is too short to remove usb safely -
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
ευχαριστω καρνταση , πες οτι το εκανες κιολας...να 'σαι καλα...εσβυνε στο διλεπτο ειδα το fastboot και διεκοπτε το flash.. αλλα ειμαι πολυ αναποδος... ξαναεκατσα ως τις 7 το πρωι , και αφου ειδα μεχρι και ινδονησιακινεζικα utube, εκανα fastboot reboot twrp 3.0.2 και περασα su , flashify , 8.0.5 , εχασα βεβαια εφαρμογες και data γιατι νομισα το except data and storage στο flash δε θα τα πειραξει, ουτε το τοπικο αντιγραφο για επαναφορα, αλλα πονταρα σε κουτσο αλογο... κατι κατεβαζει το micloud τωρα αλλα το κοβω σε 5 μερες θα τελειωσει οπως παει.. ... και τωρα ερωτησεις
1 γιατι δεν το βρισκω στο μενου recovery, fastboot, reboot κτλ της απενεργοποιησης πλεον,
2 πως φλασαρω μονιμα twrp χωρις προβλημα, απο flashify?
3 περασε κανενας την nougat stable rooted χωρις προβληματα;
δουλεψες 4c?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα