Καρφιτσωμένο Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Έχεις ενεργοποιήσει Usb Debugging από τα Developer Options?
-
-
Ο/H dphier έγραψε:
Ο/H liquid έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να ξεφορτωθώ τη μαμά ρομ!
Συνδιαστικά το έκανα από αυτόν: Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) και αυτόν: Root και Custom Recovery και Ελληνική MIUI στο Xiaomi Mi4c - Angroid.gr τον οδηγό.
Από τον 2ο οδηγό το μόνο που έκανα είναι να κρατήσω το TWRP (συγκεκριμένα το αρχείο recovery.img που βρίσκεται στο φάκελο μέσα) και να το βάλω στη θέση του Screenshot by Lightshot από τον 1ο οδηγό!
Όλα από κει κ πέρα δούλεψαν ρολόι!
Σημειώνω για όσα παιδιά στο μέλλον αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα (γιατί τα νέα Mi4c έρχονται με κλειδωμένο bootloader) να δοκιμάσουν το trick που έκανα!
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και τους οδηγούς! Εαν θέλει ο διαχειριστής μπορεί να ενσωματώσει τον τρόπο μου!
Καμία άδεια από την XIAOMI, έχω στείλει μήνυμα να μου ξεκλειδωθεί official και ακόμα περιμένω!
Το κινητό το ξεκλείδωσα με τον τρόπο που περιγράφω ,απλά και εύκολα!
Μιλάμε για άλλο κινητό, δε το συζητώ.. καμία σχέση.
Η μπαταρία κρατάει πολύ παραπάνω, καμία απολύτως διαφήμιση Popup και η απόκρισή του τέλεια!
+ ότι μπορείς να τρέξεις και antutu (59000 σκορ περίπου πιάνει)
Ότι άλλο χρειαστείς πες μου να βοηθήσω
Ο/H motouboubati έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμένα. Κάτοχος και εγώ απο εχθές του ΜΙ4C.
Ξεκίνησα την διαδικασία ξεκληδώματος του Bootloader αλλα κόλλησα νωρις.
Στην εντολή fastboot oem edl, παίρνω αυτό: FAILED (remote: unknown command).Την συσκευή την βλεπει κανονικά γιατι στο fastboot devices την βρίσκει.
Κάποια Βοήθεια?
Τίποτα λάθος δε κάνεις, είναι απλά κλειδωμένος ο bootloader.
Ακολούθησε τη διαδικασία που έκανα και θα δουλέψει μια χαρά. -
Ο/H motouboubati έγραψε:
Στην εντολή fastboot oem edl, παίρνω αυτό: FAILED (remote: unknown command).Την συσκευή την βλεπει κανονικά γιατι στο fastboot devices την βρίσκει.
Κάποια Βοήθεια?
13.420 -
Ο/H liquid έγραψε:
Ο/H motouboubati έγραψε:
Κάποια Βοήθεια?
Ακολούθησε τη διαδικασία που έκανα και θα δουλέψει μια χαρά.
Λοιπόν:
1)Φλασάρω την dev rom με το MiPhone.(Γίνεται με κλειδωμένο dootloader?)
2)Αφού κάνω το σεταρισμα της rom και περνάω στο κινητό τα Flashify, TWRP(αυτό που κατέβασες απο το άλλο site?), την ελληνικη rom και κανω εγκατάσταση το Flashify.
Σωστά μέχρι εδώ?
3)Μετά μπαίνουμε στο TWRP και κανουμε εγκατάσταση την ελληνική. Δεν πρέπει σε κάποιο σημείο να ξεκλειδώσουμε τον bootloader? Ξεχνάω κάτι?
----------edit---------
Ξεκίνησα την διαδικασία για να φλασάρω την
ελληνική dev fastboot rom.To κινητό με κλειδωμένο bootloader.
Aφου έκανα την διαδικασία με το Miflash και πάτησα το κουμπί
Flash μου πέταξε ακαθόριστο σφάλμα και μετά ακολούθησα αυτόν τον οδηγό.
Αφού έκανε reboot το κινητό, έκλεισα το cmd και ξεσύνδεσα το κινητο απο
το Pc και περίμενα να ανοίξει το κινητό. Το κινητο όμως δείχνει το logo
της mi και μετά κλείνει.Δε μπαινει σε fastboot ουτε recovery
Help!!!!!
-
Μπορείς να μπείς σε fastboot πάλι?
powerbutton + volume down -
Απορια αρχαριου. Ξεκινησα να ξεκλειδωσω bootloader βασει του οδηγου και επειδη με την εντολη fastboot oem edl οτι και να εκανα που πεταγε FAILED remote unknown command προσπερασα ολα τα υπολοιπα βηματα(δηλαδη δεν χρησιμοποιησα miflash+twrp) και πατησα fastboot oem unlock. τωρα πλεον μου γραφει device unlocked true. εχει ξεκλειδωσει o bootloader;
-
Ο/H kostas516 έγραψε:
Απορια αρχαριου. Ξεκινησα να ξεκλειδωσω bootloader βασει του οδηγου και επειδη με την εντολη fastboot oem edl οτι και να εκανα που πεταγε FAILED remote unknown command προσπερασα ολα τα υπολοιπα βηματα(δηλαδη δεν χρησιμοποιησα miflash+twrp) και πατησα fastboot oem unlock. τωρα πλεον μου γραφει device unlocked true. εχει ξεκλειδωσει o bootloader;
Για να δεις άμα ξεκλείδωσε πέρνα το TWRP και κάνε reboot με pwr+volUP ,άμα σου μπει στο TWRP τότε είσαι ΟΚ , αν σου μπεί στο MiRecovery τότε δε τον ξεκλείδωσες.. -
Ο/H liquid έγραψε:
powerbutton + volume down
-
Ο/H motouboubati έγραψε:
Ο/H liquid έγραψε:
Άμα μπήκες σε TWRP τότε τον ξεκλείδωσες τον bootloader ,οπότε μπορείς να φλασάρεις ότι ROM θες (εγώ έχω την ελληνική από εδώ) .
Απλά μόλις φλασάρεις και κάνει επανεκκίνηση πρέπει να περιμένεις 5-10 λεπτά γιατί αργεί να φορτώσει για 1η φορά, απλά στο λέω για να μην αγχωθείς ότι κόλλησε... -
Ο/H liquid έγραψε:
Ο/H motouboubati έγραψε:
Ο/H liquid έγραψε:
Απλά μόλις φλασάρεις και κάνει επανεκκίνηση πρέπει να περιμένεις 5-10 λεπτά γιατί αργεί να φορτώσει για 1η φορά, απλά στο λέω για να μην αγχωθείς ότι κόλλησε...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα