Καλησπέρα @Pro23 από λάθος έγραψες σε άλλη κατηγορία. τι εννοείς ακριβώς μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες τι ακριβώς δεν λειτουργεί? Γιατί δεν περνάς την Ελληνική ρομ?
αα οκ δεν το γνώριζα.. όταν λέω floating εννοώ αυτό στην εικόνα.. ακούγονται οι ήχοι των μηνυμάτων αλλά δεν φαίνεται αυτό το στρόγγυλο.. πρέπει να ανηξω την εφαρμογή για να δω το μήνυμα..και δε γίνεται μόνο στο messeger αλλά σε όλες τις εφαρμογές που έχουν παρόμοιες δυνατότητες
Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Miui...Στο Miui απλά σου πετάει μήνυμα με αριθμούς..απλά βλέπεις το 1 και ανοίγεις..αυτό το floating υπάρχει στα samsung από όσο ξέρω.
nope, σε εμένα δούλευε αυτό το άθλιο στρογγυλό μέχρι μου έσπασε τα νεύρα και το απενεργοποίησα από τα options του messenger (facebook). Κοίτα εάν το έχεις απενεργοποιημένη την επιλογή chatheads (θέλεις να σου βγαίνουν στρογγυλά κεφάλια στην οθόνη του κινητού σου που να τα πηγαίνεις πέρα δώθε αλλά να μην ξεκουμπιζονται? Όχι!). Έχω την official stable, το ειδα νομίζω μία έκδοση πιο πριν.
Γεια σας παιδιά.. έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου.. δε λειτουργεί καμία εφαρμογή floating .. πχ messeger .. mi4c κινεζική (γνήσια) rom.. τι μπορώ να κάνω;;
Ευχαριστώ πολύ..
Security > Permissions > Other permissions > Messenger > Display pop-up window ή για να το ενεργοποιήσεις για περισσότερες εφαρμογές με την μία και να δεις ποιες εφαρμογές έχουν αυτό το permission, Security > Permissions > Other permissions > Permissions > Display pop-up window.