Ποιο αρχείο βάζεις ?Ο/H tsikos έγραψε:
''error
couldn t install file (xx6.3.2xx)
ουτε με recovery ουτε updater ουτε με wipe.. ?
Το wt88047 ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠοιο αρχείο βάζεις ?Ο/H tsikos έγραψε:
''error
couldn t install file (xx6.3.2xx)
ουτε με recovery ουτε updater ουτε με wipe.. ?
Το antutu score είναι μιά στιγμιαία μέτρηση την συγκεκριμένη στιγμή κάτω από δεδομέμες συνθήκες και δεν μπορεί να χαραχτηρίζει μία ρομ εάν είναι καλή ή όχι .Το δικό μου έχει μέτρηση 55700 και σέ ένα λεπτό το ίδιο κινητό με την ίδια ρομ κάτω απο τις ΄διεσ συνθήκες έδειξε 40700 απλά και μόνο επειδή ζεστάθηκε και ξεκίνησαν να δουλεύουν κάποιες εφαρμογές ακόμα !!!!!Ο/H gtette έγραψε:
τώρα με GTV-6.3.24 έχω AnTuTu
Μετα τη διαδικασια με fastboot δουλεψε παλι το κινητο ευχαριστω παιδια!Ο/H pechr έγραψε:
@lambo
Δοκίμασε να μπεις σε recovery με συνδυασμό πλήκτρων;; Γιατί ίσως να μην χρειαστείς οριστική διαγραφή....
Αν εν μπαίνει ούτε σε recovery τότε ακολούθησε το link εδώ:FastBoot ROM mi-4 στη ίδια σελίδα έχει τον οδηγό που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις για την διαδικασία
Θέμη έχεις δίκιο .Με το που έκανες το post έτρεξα antutu με σκορ 50233 διαφορα δηλ περίπου 5000 μονάδες.Ο/H themakos66 έγραψε:
Το antutu score είναι μιά στιγμιαία μέτρηση την συγκεκριμένη στιγμή κάτω από δεδομέμες συνθήκες και δεν μπορεί να χαραχτηρίζει μία ρομ εάν είναι καλή ή όχι .Το δικό μου έχει μέτρηση 55700 και σέ ένα λεπτό το ίδιο κινητό με την ίδια ρομ κάτω απο τις ΄διεσ συνθήκες έδειξε 40700 απλά και μόνο επειδή ζεστάθηκε και ξεκίνησαν να δουλεύουν κάποιες εφαρμογές ακόμα !!!!!Ο/H gtette έγραψε:
τώρα με GTV-6.3.24 έχω AnTuTu