[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Φίλε @anestisleon επειδή το συγκεκριμένο bug έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες Ρομ, αλλά όχι σε αυτήν, δοκίμασε να κάνεις από twrp wipes (cache & dalvik cache) και δες αν είναι οκ.
-
Αν είναι μόνο εσένα (αυτό πρέπει να το μάθεις από άλλους που έχουν το ίδιο κινητό και χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα) δοκίμασε να ξαναπεράσεις την Ρομ από πάνω. Απλά ξανά install
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αν είναι μόνο εσένα (αυτό πρέπει να το μάθεις από άλλους που έχουν το ίδιο κινητό και χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα) δοκίμασε να ξαναπεράσεις την Ρομ από πάνω. Απλά ξανά install
-
Πως μπορω να δω ποιες εφαρμογες ''τρωνε'' την μνημη μου γιατι η διαθεσιμη μνημη που εχω δεν ειναι ποτε πανω απο 1-1.1GB
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Πως μπορω να δω ποιες εφαρμογες ''τρωνε''
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Πως μπορω να δω ποιες εφαρμογες ''τρωνε''
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
εγω πάντως τα έχω όλα κλειστά από εκεί που λες φίλε @themakos66 και ή διαθέσιμη ραμ είναι το πολύ 1gb στις τελευταίες Ρομ.
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
εγω πάντως τα έχω όλα κλειστά από εκεί που λες φίλε @themakos66 και ή διαθέσιμη ραμ είναι το πολύ 1gb στις τελευταίες Ρομ.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
παραπάνω από εμένα
θελαμε Dolby και αναπνευστηρες
-
Ετσι ακριβος ειναι οπως τα λετε . Ειναι κλειστες ολες οι εφαρμογες αλλα στις 2 τελευταιες ρομ που δοκιμασα η ελευθερη ειναι 1-1,5gb . Οχι βεβαια πως ειχα προβλημα ως τωρα αλλα λογος να γινεται. Κριμα παντος γιατι ακριβος μετα την εγκατασταση και για την πρωτη μερα ειχα περιπου 1.8.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα