Ρε παιδες, που ειναι τα λινκς για μι4; Που βρίσκονται οι ρομ, γιατι δεν τις βλέπω στην πρωτη σελίδα κλασικά; Ακομη έχει την 6.0.1 update. Ok ρομπεν ξεκουμπωτεν εγινα, ολα καλα! Ευχαριστούμε
[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ευχαριστούμε πολύ.
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ο/H lambo έγραψε:
Καλημέρα σε ολους , εχω mi4, εχω περάσει την 6.3.10.
Γυρνάω σε recovery mode και διαλεγω στο twrp να κανω install το update, παταω flash και μου βγαζει error installing zip file.
Παρολα αυτα κανω reboot και για αρκετα λεπτα φορτώνει ... κατι. Οταν τελειωνει και τσεκαρω ειμαι ακόμα στην 6.3.10
Τι κανω λαθος?
Ο/H maikmaik έγραψε:
-
Μια ερώτηση και από εμένα(Μάλλον χαζή). Το εικονίδιο MIClick γιατί εμφανίζεται συνέχεια???Πως μπορώ να το βγάλω??
-
-
Ο/H lambo έγραψε:
Το κατεβασα 3-4 φορες ηδη, δεν αλλαξε κατι δυστυχως. Ακομα στην 6.3.10 με δειχνει
Για αυτό βλέπεις την μπάρα κάθε φορά.
Από την στιγμή που σου βγάζει error σημαίνει ότι έχεις προβληματικό αρχείο. Διαγραψε το απλά ειναι corrupt.
όταν ξανακατεβάσεις το αρχείο κάνε έναν έλεγχο το md5 του αρχείου. md5 search itRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Μη βιαζεστε να ψηφίσετε και σε μένα η Rom πάει πολύ καλά αλλά δουλεψτε λίγες μέρες το κινητό και μετά ψηφιστε!
-
Εγω εχω καποια προβληματα μου βγαζει συνεχεια οτι σταματησε να λειτουργεί οι ρυθμίσεις και οταν εχω κλεισει εντελως την ενταση και παίζει ενα τραγουδι απο πίσω και παω να ανοιξω την ενταση κανει ενα θόρυβο που μπορει να καψει το ηχειο.... Εχω το mi note (virgo) αυτα μεχρι στιγμής
Παιδια μου βγαζει συνεχεια Δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει μολις το το ξεκλειδωνω τι κανω? ειναι σπαστικο....mi note (virgo) -
Daily lock screens..
Ενω λειτουργει να αλλαξεις εικονα , τα settings ειτε σκανε ειτε εμφανιζονται αδεια.
Ειτε στα αγγλικα ειτε στα ελληνικα, το ιδιο.
Δοκιμασμενο σε φρεσκοεγκατεστημενο κινητο. -
Ο/H lambo έγραψε:
Γυρνάω σε recovery mode και διαλεγω στο twrp
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Πολύ καλή!!! Ένα bug όπως έχουν και τα άλλα παιδιά με τις ρυθμίσεις των daily lock screen wallpaper είναι το μοναδικό που βρήκα... Επίσης χρειάζονται μεταφράσεις σε άλμπουμ και μουσική κυρίως...
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα