[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ποιος εναι ο Recovery ? και ποιος ο Updater?
ο Updater είναι οικογενειαρχης με 3 παiδιά κι ετσι τσακωθεί με τον recovery
Πλάκα κανω εννοείται
Διάβασε ΕΔΩ το Lexicon
Δεν χάνεις τίποτα από την αναβάθμιση μίας ROM.
Για να μπείς στο TWRP (που ειναι το recovery μας) θα πας στον Updater και θα πατησεις τις 3 τελίτσες πανω δεξιά και θα επιλέξεις εισαγωγή στο recovery
Είμαι πολύ περιέργος πως έκανες καθαρή εγκατάσταση ενώ δεν ξέρεις τα πιο απλά ;;;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Μανώλη δεν νομίζω ότι εχουν τα παιδια μεταφρασμένη έκδοση... ο Μιχαλης μονο για XRN2 και XRN3 έδωσε πολυγλωσσικό και μεταφρασμένο στα ελληνικά TWRP
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Χρήστο στο δικό μου RN3 βλέπω πολυγλωσσικό αλλά χωρίς ελληνικά TWRP
Δες ΕΔΩ και διαβασε το βήμα 8 και έπειταRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H paf21 έγραψε:
Χρήστο στο δικό μου RN3 βλέπω πολυγλωσσικό αλλά χωρίς ελληνικά TWRP
Δες ΕΔΩ
Ευχαριστώ -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ποιος εναι ο Recovery ? και ποιος ο Updater?
Πλάκα κανω εννοείται
Διάβασε ΕΔΩ το Lexicon
Δεν χάνεις τίποτα από την αναβάθμιση μίας ROM.
Για να μπείς στο TWRP (που ειναι το recovery μας) θα πας στον Updater και θα πατησεις τις 3 τελίτσες πανω δεξιά και θα επιλέξεις εισαγωγή στο recovery
Είμαι πολύ περιέργος πως έκανες καθαρή εγκατάσταση ενώ δεν ξέρεις τα πιο απλά ;;;
-
-
Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια τα προηγουμενα bugs διορθώθηκαν προς το παρον ολα καλα και παλι μπραβο
-
ολα καλά προς το παρών!!!!!
Αναμενω για την κατανάλωση της μπαταρίας.......αυτό που μας καίει όλους άλλωστε!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
η κατανάλωση μνήμης φαίνεται να εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα.
Αλλά πεστε μου ρε παιδιά, γιατί από το πρωί γύρω στίς 11 που την πέρασα καί μετά επέλεξα επαναφορά από αντίγραφο mi cloud ακόμη να περάσει 25 εφαρμογές? Για την ακρίβεια εχει περάσει μόλις 6 !!!
Μόνιμο συνδεμένο στο wifi, αλλά κάνει 2 ώρες για μια εφαρμογή.... -
Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
Αλλά πεστε μου ρε παιδιά, γιατί από το πρωί γύρω στίς 11 που την πέρασα καί μετά επέλεξα επαναφορά από αντίγραφο mi cloud ακόμη να περάσει 25 εφαρμογές? Για την ακρίβεια εχει περάσει μόλις 6 !!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα