δοκίμασε με φορτισμένο το κινητό 100% και συνδεμένο στην φόρτιση !!!!!!! το έχω δει και αυτό !!!!!!!Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
Bodai περασαν 24 ώρες και ακόμη συγχρονίζει

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούδοκίμασε με φορτισμένο το κινητό 100% και συνδεμένο στην φόρτιση !!!!!!! το έχω δει και αυτό !!!!!!!Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
Bodai περασαν 24 ώρες και ακόμη συγχρονίζει
Ο/H pechr έγραψε:
θα κατεβάσεις ελαφρά προς τα κάτω την εφαρμογή και θα σου εμφανιστεί μία κλειδιαριάαν πατησεις πανω στην κλειδαρια θα ξεκλειδωσει η εφαρμογή και θα φευγει όταν κανεις καθαρισμό... δες ΕΔΩ για να καταλάβειςΟ/H kinezos69 έγραψε:
Μια εφαρμογή (apus browser) βγάζει λουκέτο στο εικονίδιο όταν πατάω το Ξ για να εμφανιστούν οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές και δεν σβήνει πατώντας το χ.
ειναι πολύ αργός ο server μην ανησυχεις..Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
Bodai περασαν 24 ώρες και ακόμη συγχρονίζει. Από τις 27 εφαρμογές που είχε να συντονίσει έχει ακόμη 16 !!! Κάτι άλλο πρέπει να πάει στραβά και όχι η "κίνηση" στον server.... Καμιά ιδέα ??Ο/H Bodai έγραψε:
Απλά σήμερα είναι Κυριακή και σε Κίνα και σε Ινδία, οπότε γίνεται χαμός με τους servers. Καθώς όμως βραδιάζει σε μάς (+6 στην Κινα) θα πάνε για ύπνο οπότε θα χαλαρώσουν και θα επιταχυνθούν τα πράγματα.Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
Αλλά πεστε μου ρε παιδιά, γιατί από το πρωί γύρω στίς 11........
Ο/H george1982 έγραψε:
Μηπως αλλαξαν τα δικαιωματα για την χρηση δεδομενων και wifi σε αυτες τις εφαρμογες?Εριξες μια ματια?Ο/H Nidis_ έγραψε:
Παίδες την πέρασα και μου βγάζει σε αρκετές εφαρμογές ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Πχ στο metal (Facebook client), και στην εφαρμογή του eradio. Ενώ την ίδια στιγμή ανοίγω άλλες εφαρμογές κανονικά Κ μπαίνουν στο ίντερνετ.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δοκιμασε άλλος server εκει που επιλεγεςΟ/H crusifiro έγραψε:
συγνωμη βρε παιδια αλλα ανοιγω το link του androidfilehost.com για την rom αλλα μου λεει not found.καποια βοηθεια?