[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Πολύ καλή η νέα ρομ για μένα.
Ανοίγουν πιο γρήγορα τα προγράμματα, έχει μια πιο γρήγορη απόκριση και ειδικά σε εμένα μεγάλη βελτίωση στην κατανάλωση της μπαταρίας. Λέω ειδικά γιατί παίζω Township και η μπαταρία έπεφτε 10% στο 5λεπτο με όλες τις προγούμενες ρομ, ενώ τώρα μόλις 2% στο 5λεπτο.
Antutu 49.950 στο RMN2
Keep up the good work -
-
-
-
Το remote control με υπέρυθρες σαν να έγινε πολύ κινέζικο. Μπορώ να το βρω σε πιό Ελληνικό κάπου;
-
-
Ο/H kzr1967 έγραψε:
Καλημέρα, πιθανόν άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο forum.
Έβαλα την GTV 6.3.24 αλλά θέλω να γυρίσω στην 6.3.10. Μπορώ να κάνω downgrade με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το upgrade ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;
Ευχαριστώ
Θα σου πρότεινα να μην πας σε downgrade επειδή και τις δύο dev. τις δούλεψα. Εάν όμως το θές πολύ κάνε το έχε όμως υπόψην ότι πολλές φορές δεν αρκούν τα δύο wipes. Ίσως χρειαστεί και factory reset. Εγώ θα έκανα τα δύο wipes και εγκατάσταση και ξανά wipes. Εάν δεν σου κάτσει δεν θα γλυτώσεις το factory reset. Δεν είναι upgrate είναι downgrate και ίσως τρελάνεις κάποιους driver. Πρώτα από όλα πάρε ένα backup μέσα από twrp, για κάθε ενδεχόμενο σε εξωτερική sd.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
παιδια το λινκ ειναι αυτο ? miui_MI3WMI4WGlobal_6.3.24_25e36bb9f3_6.0.zip | by CANCRO for Mi 4 για Mi 3W .
και με το μπαρδ'ον να κάνω και μια ρητορικη ερώτηση απλώς.... γιατι οι ρομ ειναι ολες του cancro και δεν εχουμε και απο αλλους devs?
απλως απορια.
επισης αν καποιος καταφερε να εγκαταστισει το here maps αν παραθεσει τη διαδικασια παρακαλω. μου δοθηκαν οδηγιες σε 2 ρομ πισω αλλα δεν εβρισκα το ονομα του πακετου. αν καπιος γνωριζει παρακαλω ας δωσει οδηγιες πληρης
ευχαριστω παιδια όπως και την ομάδα για την ακουραστη δουλεια -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H kzr1967 έγραψε:
Καλημέρα, πιθανόν άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο forum.
Έβαλα την GTV 6.3.24 αλλά θέλω να γυρίσω στην 6.3.10. Μπορώ να κάνω downgrade με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το upgrade ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;
Ευχαριστώ
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Σ'ευχαριστώ για την πληροφόρηση -
Ο/H sirios6 έγραψε:
και με το μπαρδ'ον να κάνω και μια ρητορικη ερώτηση απλώς.... γιατι οι ρομ ειναι ολες του cancro και δεν εχουμε και απο αλλους devs?
απλως απορια.
-
τελικά πέρασα το την ρομ του Λικ ποιο πάνω αλλά δεν έχει ελληνικό μενού
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-