Στο Mi4 με την 6.3.24 στην μπάρα ειδοποιήσεων - εργαλείων όταν πατάς για ενεργοποίηση Bluetooth δεν γίνεται ενεργοποίηση και πρέπει να πας ρυθμίσεις και να το ανοίξεις από εκεί, αν θες να το κλείσεις τότε κλείνει μέσω της μπάρας ειδοποιήσεων - εργαλείων!
[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Dev1l έγραψε:
Στο Mi4 με την 6.3.24 στην μπάρα ειδοποιήσεων - εργαλείων όταν πατάς για ενεργοποίηση Bluetooth δεν γίνεται ενεργοποίηση και πρέπει να πας ρυθμίσεις και να το ανοίξεις από εκεί, αν θες να το κλείσεις τότε κλείνει μέσω της μπάρας ειδοποιήσεων - εργαλείων!
δεν ισχυει στο δικο μου Mi4 -
Ο/H Dev1l έγραψε:
-
Ο/H xkokos έγραψε:
Γεια χαρα.
Σημερα πηρα την συσκευή.
Σημερα ψαχνω τον κοσμο ολο.
Εχω την MUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL).
Τελικα μπορω να βαλω την Ελληνικη χωρις να το εχω παρει κωδικο. Ουτε εχω unlock το κινιτο.
Να περιμενω να βγει κατι χωρις να εχω παρει κωδικο? Να ξεκινισω με την Global 7.1 | Stable και βλεπω????
Συγνωμη αλλα χαθηκα. Help pls
Kostas
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγήκαν οι νέες Version για τα RedMi 3 (Ido) / RedMi2 FDD (wt88047) / RedMi 2 TD (wt86047)
Ειδικά για την σειρά RedMi 2
Είναι η νέα ROM βασισμένη σε Android Lillipop (5.1)
Θα χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash για να μην έχετε προβλήματα
Ο κωδικός της συσκευής αλλάζει από 20140811 σε wt88047
Τις ROM Μπορείτε να τις βρείτε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. -
-
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
-
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H toniachem έγραψε:
φλασαρα πάλι τη ρομ και πάλι bootloop. Το έχω βγάλει από τη θήκη και δε φαίνεται πατημένο το κουμπί. Εν τω μεταξύ έχει υπερθερμανει θα σκάσει σε λίγο. Τι να κάνω;;
Ερώτηση: Τη νέα τη Ρομ που ξαναφλάσαρες με ποια διαδικασία το έκανες? Έκανες Factory reset ή έτσι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα