Απενεργοποίησα τελέιως το SU και δεν ξαναείδα shell, όλα μια χαρά. Βέβαια όταν και εφόσον εγκαθιστάς μια εφαρμογή που θέλει δικαιώματα root πρέπει να ενεργοποιείς το SU και να της δίνεις, μικρό το κακό.
Αντε πάλι.... εχτές πέρασα την Ελληνική stable 7.2.2 ερχόμενος από την dev 6.4.21 και σήμερα μετα από πλήρη φόρτιση μέσω φορτιστή ενεφανίσθει ο οχτρός, επανεκκίνηση και όλα καλά. Και με τον superuser απενεργοποιημένο. Μακάρι να είναι λογω πρόσφατου φλασαρίσματος, θα δούμε.
Παρεπιπτόντως η διαχείρηση μνήμης, η μπαταρία και η γενική εικόνα στην stable είναι πολύ καλύτερη από την dev
Και εγώ που δεν αλλαξα ρομ, ειμαι με την τελευταία ελληνικη stable, και απενεργοποιημένο το su μου εμφανίσθηκε παλι το shell και επίσης με επανεκκίνηση δείχνει να μειώνεται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι δεν εκανα καμία αναβάθμιση, και με απενεργοποιημένο su μου ξαναεμφανίστηκε ξαφνικά μετα απο μια βδομάδα. Όπως είπα με επανεκκίνηση έστρωσε και τώρα απο 37% η κατανάλωση του shell ειναι στο 5% και με την πρώτη φόρτιση θα φύγει. Να προσθέσω πως οταν ειχα κάνει επανεκκίνηση ειχα ενεργοποιήσει και το su και το εχω ακομη ενεργοποιημενο και shell δεν βλέπω στην κατανάλωση. Άρα τι ευθύνεται για αυτό το περίεργο φαινόμενο ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιτα το shell υπάρχει σε όλες τις ρομ. Απλά δεν θα έπρεπε να μας διαλύει την μπαταρία. Δεν είναι ιός δηλαδή. Είναι εκεί που πρέπει να είναι απλά κάποτε κολλάει και λέει στην μπαταρία πως ένα πρόγραμμα δουλεύει συνεχόμενα χωρίς να το κάνει, έτσι ζεσταίνεται και το κινητό μας αλλά φεύγει και η μπαταρία. Όσο το ψαξαμε πριν βρήκαμε έναν υπαίτιο, το su που κάποτε το παθαίνει. Χωρίς να σημαίνει πως όποιος έχει su πρέπει να το πάθει η και το όποιος δεν έχει δεν θα πάθει.
καλησπέρα παιδια, εμενα εχει μερες να εμφανιστεί το shell ,αλλα εδω και 3-4 μερες με την ιδια χρήση και χωρις να κανω καποια αναβάθμιση το messenger μου ξεπατωνη την μπαταρια με πληρες φόρτιση απο το πρωι και δες που με πήγε .....απίστευτο !!!!και ολο αυτο με μικρη χρήση του messanger
@mixaliscy πανω που παταω λεει 4,30 ωρες αλλα εγω δεν παιζει να εκανα τοσες ωρες chat ,το bluetoth ειναι ανοιχτο για το band s1 αλλα δεν νομιζω να εχω απο εκει τοση απωλια ......