Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi-4S

• Mi-4S
    • Για να μας ερχονται τα mail πρεπει να εχουμε μονιμως ανοιχτο τον συγχρονισμο η γινεται και με καποιον αλλο παρασκηνιακο τροπο?
      Θυμαμαι για παραδειγμα σε προηγουμενο xiaomi (mi4c) που του ειχα περασει cm13 δεν χρειαζοταν να εχω ανοιχτους συγχρονισμους και τα mail με το που εκανε συνδεση σε καποιο δικτυο wifi η data αμεσως με ειδοποιουσαν.
      Το ιδιο γινεται και σε μια αλλη συσκευη με αλλο φυσικα λειτουργικο (BB10 OS). Στην miui δεν γινεται κατι παρομοιο?
    • Εμένα με το που θα είναι σε WiFi έρχονται μόνο όταν είναι σε 3g-4g δεν έρχονται και θα ήθελα να κάνει ενημέρωση και σε 3g-4g
    • Διαφήμιση
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Εμένα με το που θα είναι σε WiFi έρχονται μόνο όταν είναι σε 3g-4g δεν έρχονται και θα ήθελα να κάνει ενημέρωση και σε 3g-4g

Πως το πετυχαινω αυτό? Δηλαδή να με ειδοποιεί όταν συνδεομαι σε κάποιο wifi. Επίσης έρχονται μόνα τους ή πρέπει να μπεις στην εφαρμογή του mail και να κάνεις ανανέωση χειροκίνητα? Χρησιμοποιείς την μαμά εφαρμογή mail ή κάποια άλλη?

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Για να μας ερχονται τα mail πρεπει να εχουμε μονιμως ανοιχτο τον συγχρονισμο η γινεται και με καποιον αλλο παρασκηνιακο τροπο?
      Εμένα από το app mail μου κάνει ανανέωση κάθε 1 ώρα (θέλει ίντερνετ φυσικά αλλιώς πως θα το δει) και μου κτυπάει
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Εμένα με το που θα είναι σε WiFi έρχονται μόνο όταν είναι σε 3g-4g δεν έρχονται και θα ήθελα να κάνει ενημέρωση και σε 3g-4g

Για κοίτα μήπως έχεις τσεκαρει εδώ.

• Παντως αν και ειναι ακομα νωρις για απολυτα συμπερασματα, απο οτι φαινεται το mi4s δεν εχει πεισει πολυ κοσμο. Εδω για παραδειγμα ειμαστε 3-4 ατομα κατοχοι της συσκευης.
      Σε διπλανο forum παιζει να ειμαστε το πολυ τρεις (εκ των οποιων οι δυο ειμαστε και εδω) και στο xda παλι ειναι ελαχιστοι με αποτελεσμα να μην εχει καποια υποστηριξη και αλλων custom roms.
      Ευχομαι να αλλαξει αυτο στην πορεια για να μπορουμε να του πεταμε και καμια αλλη customια αμα γουσταρουμε για αλλαγη.
    • Διαφήμιση
    • Αν σκεφτείς ότι το mi4c είχε όταν πήρα εγώ το mi4s 100€ κάτω λογικό είναι να μην πουλάει.
      Τώρα βλέπω ή διάφορα τους είναι στα 70€ από αυτά που βλέπω στο vickmall.
      Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα κινέζικο προϊόν που δύσκολα ο άλλος θα δώσει 300€.
      Προσωπικά αν το mi5 δεν είχε μπροστά το σαμσουνγκομπατον :) θα το είχα πάρει.
      Μένω στο mi4s μιας και την θεωρώ την πιο όμορφη συσκευή της xiaomi μαζί με το mi note pro.
      Το σημαντικό πάνω από όλα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μία απροβληματιστη συσκευή τόσο σε θεμα hardware όσο και software.

• Ο/H zpaf έγραψε:

Αν σκεφτείς ότι το mi4c είχε όταν πήρα εγώ το mi4s 100€ κάτω λογικό είναι να μην πουλάει.
      Τώρα βλέπω ή διάφορα τους είναι στα 70€ από αυτά που βλέπω στο vickmall.
      Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα κινέζικο προϊόν που δύσκολα ο άλλος θα δώσει 300€.
      Προσωπικά αν το mi5 δεν είχε μπροστά το σαμσουνγκομπατον :) θα το είχα πάρει.
      Μένω στο mi4s μιας και την θεωρώ την πιο όμορφη συσκευή της xiaomi μαζί με το mi note pro.
      Το σημαντικό πάνω από όλα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μία απροβληματιστη συσκευή τόσο σε θεμα hardware όσο και software.

Θα συμφωνησω μαζι σου!

Εγω περιμενα σα τρελος το Mi5 pro και επειδη η εταιρια τα εκανε μανταρα με την καθυστερηση του αλλα και με την τιμολογηση μετεπειτα των κινεζομαγαζων, ειδα το mi4s με αλλο ματι.
      Ο λογος για τον οποιο ισως δεν μου αρεσει το Mi5 ειναι γιατι εχει μια μακροστενη σιλουετα τυπου "τηλεκοντρολ", κατι που δεν μου αρεσε ουτε στο Mi4 αν και ηταν συσκευαρα.
      Ναι το mi4s ειναι μια ολοκληρωμενη συσκευη και λειτουργει αψογα! Επισης αν η διαφορα με το mi4c μειωθει κι αλλο σιγουρα καποιος θα προτιμησει το 4s για τα λιγα παραπανω πραματακια που διαθετει εναντι του προηγουμενου.

Οπως ειπα και πριν ισως να ειναι νωρις ακομα για συμπερασματα γιατι απλουστατα θα ηθελα να εχει υποστηριξη και εκτος της κοινοτητας εδω ωστε να πειραματιζομαστε και λιγο.
      Να διευκρινησω μονο οτι δεν ειμαι απογοητευμενος απο την συσκευη η οτι θα την δωσω εξαιτιας αυτου, απλα θεωρω πως ειναι κριμα να περασει απαρατηρητη.
    • Το mi4s είναι μια premium σκεύη οπότε στοιχίζει ανάλογα μην την συγκρίνουμε με συσκευές που απλός είναι πιο φτηνές και περίπου το ίδιο...... Δεν είναι το ίδιο

Και εκτός ότι το κινητό τα σπάει
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Παντως αν και ειναι ακομα νωρις για απολυτα συμπερασματα, απο οτι φαινεται το mi4s δεν εχει πεισει πολυ κοσμο. Εδω για παραδειγμα ειμαστε 3-4 ατομα κατοχοι της συσκευης.
      Σε διπλανο forum παιζει να ειμαστε το πολυ τρεις (εκ των οποιων οι δυο ειμαστε και εδω) και στο xda παλι ειναι ελαχιστοι με αποτελεσμα να μην εχει καποια υποστηριξη και αλλων custom roms.
      Ευχομαι να αλλαξει αυτο στην πορεια για να μπορουμε να του πεταμε και καμια αλλη customια αμα γουσταρουμε για αλλαγη.

Νομιζω ήρθε η ωρα για την πρώτη custom rom. :D

Sent from my Mi-4s using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zpaf έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Νομιζω ήρθε η ωρα για την πρώτη custom rom. :D

Sent from my Mi-4s using Tapatalk
      Δεν εγραφα τζοκερ καλυτερα? Πολυ καλα νεα παντως, επιτελους!

Που την βρισκουμε αυτη, στο γνωστο site? Ετσι για να παρακολουθουμε την πορεια της.