Διαφήμιση

Βαθμοί Α' Τριμήνου

• Βαθμοί Α' Τριμήνου

Σήμερα κλείνουν τρεις μήνες από την εγγραφή μου στο φόρουμ, όσο περίπου και η γνωριμία μου με τη Xiaomi
      και μια εβδομάδα συμβίωσης με τη ΜΙUI, οπότε ήρθε η ώρα να πάρουμε τους Ελέγχους μας! (αλήθεια, υπάρχουν ακόμα αυτοί;)

Μάθημα 1ο: Συσκευές
      Βαθμός: 9

Η αφορμή για να αρχίσω να παρατηρώ κινέζικα τηλέφωνα ήταν μια συσκευή Huawei, που έπεσε στα χέρια μου
      και ομολογουμένως με εντυπωσίασε, γιατί ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που ως τότε φανταζόμουν σαν "κινέζικο κινητό".
      Στη συνέχεια, η Xiaomi ξεχώρισε αμέσως, λόγω των μαζικών και πολύ καλών σχολίων των κατόχων, οι οποίοι μιλούσαν για δύο πράγματα:
      αξιοπιστία και υποστήριξη.
      Η "πρώτη αγάπη" ήταν το Μi4. Το έβλεπα έτσι, το έβλεπα αλλιώς, μου ταιριάζει πολύ και σαν στυλ, είπα "that's it" και ήμουν έτοιμος να "πατήσω το κουμπί",
      μέχρι που άρχισαν οι "μήνες του Διαβόλου".... Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος .....Mi4c, Redmi Note 3, Remdi Note 3 Pro, Redmi 3, Redmi 3 Pro, Μi5, Mi4s .... Λέω "οι Κινέζοι μας βρήκαν λίγους και μας κάνουν πλάκα"...Κάθε βδομάδα άλλαζα γνώμη, σαν κυρία σε κατάστημα παπουτσιών...
      Μέχρι που η μπίλια έκατσε, και έπιασα στα χέρια μου κάτι πολύ ανώτερο των προσδοκιών μου, από κάθε άποψη.
      Είμαι πολύ ευχαριστημένος, από αυτό που κρατάω, από αυτό που βλέπω, από αυτό που χρησιμοποιώ, από αυτό που πλήρωσα.
      Τελικά, μάλλον είναι κάπως ευχαριστημένη και η ματαιοδοξία μου, τώρα που τρολλάρω κατά ριπάς τους φίλους μου με τα iphone και τις λοιπές ναυΑρχίδες,

που τους δάγκωσαν ένα ολόκληρο μισθό για ένα τηλέφωνο! OMG, που λένε και στο χωρίο μου...
      Βαθμολόγησα με 9, γιατί 10 θα πάρουν μάλλον οι επόμενες.

Μάθημα 2ο: MIUI
      Βαθμός: 10

Μ'αρέσει, τόσο απλά! Μου εμπνέει εμπιστοσύνη, μου γουστάρει περισσότερο από οποιοδήποτε android έχω δει ως τώρα, μου πάει το σενάριο "πάρε βάλε ότι θέλεις, εγώ έχω stable, έχω κουνημένη, έχω dev, έχω dove με 1/3 ενυδατική κρέμα, έχω GTV, έχω gti με 200 άλογα..." και να φανταστείτε ότι δεν είμαι καθόλου "κομπιουτεράς", ούτε καν τέχνο φρηκ :oops:
      Α, μ'αρέσει πολύ και εμφανισιακά.

Μάθημα 3ο: Υποστήριξη
      Βαθμός: 10+

Μου είπαν: "Πάρ' το, έχει υποστήριξη, υπάρχει Κοινότητα από πίσω" κι εγώ ο Θωμάς σκέφτηκα "καλαααά...κοινότητα Κολοκοτρωνιτσίου, με admin τον Πόπωτα..."
      Αμ δε!
      Ούτε "χωριό" είδα, ούτε κανένα γραφικό ινστρούχτορα.
      Αντίθετα, είδα μια "πόλη", σύγχρονη, γεμάτη με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, από καφενέδες μέχρι ενημέρωση για εργασία κι από μικρές αγγελίες μέχρι άκρως εξειδικευμένες γωνιές.
      Ακόμα, είδα ανθρώπους ερασιτέχνες με συμπεριφορά άριστου επαγγελματία, είδα "γειτόνους", όπως τότε, που πεταγόσουν να ζητήσεις μια κουταλιά ζάχαρη και έφευγες με τον καφέ έτοιμο και ένα περίεργο πράγμα, δεν είδα "αδέσποτα"...
      Προχτές "έψηνα" ένα ξαδερφάκι να μπει στο κλαμπ και κάποια στιγμή του είπα: "το Σάββατο το πρωί θα βάλλω καινούργια ΡΟΜ, την Κυριακή, αν βρώ κάποιο πρόβλημα θα το γράψω και το επόμενο Σάββατο μάλλον δεν θα υπάρχει."
      Με κοιτούσε όπως η αγελάδα το τρένο....

Σε σας τους πιο καινούργιους φίλους, πώς ήταν οι εμπειρία σας μέχρι σήμερα;

• Πως ήταν η εμπειρία μας...χμμμ...

Τα είπες όλα...δεν άφησες και τίποτα :thumbsup:
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Τα είπες όλα...δεν άφησες και τίποτα
      Πραγματικά....

Λίγα περιθώρια διαφωνίας ή συμπλήρωσης μας άφησε ο φίλος μας... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση