καλημέρα μου ηρθε στις 5(ναι ξημερώματα) το πολυπόθητο sms. Κατέβασα το dev rom από το site της xiaomi. Αλλά όταν πήγα τις 3 τελείες έλεγε cant verify update. Οκ. Με αυτό οδηγό έβαλα το 6.3.24. Πάω το κάνω unlock. Αλλα όταν πατάω στο cmd adb reboot bootloader λέι reboot bootloader is disabled για να βάλω το ελληνικό rom. Λέω κάτι λάθος θα έκανα στο unlock. Αλλά αν κατάλαβα σωστά η συσκεθή μου είναι unlock από τη στιγμή που στο miunlock tool λέει you dont need to unlock your device.Στο developer options δεν υπάρχει το fastboot mode Ξέρει κανείς σας το μπορεί να φταίει;
Για flasharisma του GTV-6.3.24 στο Redmi Note 3 (reboot bootloader is disabled)
-
-
Καλημέρα @ErU$. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις, είσαι ο 1ος που διαπιστώνει κάτι τέτοιο. Ενας καλός τρόπος να επιβεβαιώσεις ότι εχεις ξεκλειδωμένο bootloader είναι να δοκιμάσεις να φλασάρεις TWRP ακολουθώντας τα βήματα αυτού του οδηγού => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3
Αν κολλήσεις στην εντολή 'adb reboot bootloader' βάλε την συσκευη σε fastboot με τον συνδυασμό πλήκτρων Power & Vol - -
Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Αλλά δεν έγινε κάτι. 'Eβαλα χειροκίνητα το τηλ σε fastboot. Παίρνω το παρακάτω error και αν καταλαβαίνω σωστά δεν βλέπει το τηλ.Αλλά όταν το είχα ανοιχτό κανονικά με το adb devices το έβλεπε κανονικά.
-
H λειτουργία fastboot απαιτεί άλλους drivers, και άφησε την fastboot boot, συνήθως αποτυγχάνει. Πήγαινε κατευθείαν σε μονιμη εγκατάσταση με την fastboot flash recovery xxxxx.img
-
για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το MiPhone MiPhone2015731.exe - Google Drive και μετά ξαναδοκίμασε τη διαδικασία από την αρχή
-
@teodorzaf Αυτούς τους driver είχα βάλει.
@Bodai Με το flash recovey μπήκε το TWRP αν και φρίκαρα λίγο γτ είχε όνομα team win όταν μπήκα. Ευχαριστώ
-
-
-
-
@NasDriver το κινητο ειναι της κοπελας μου ,ειναι το redmi note 3 με τον mediatek...και πριν λιγη ωρα περασα την κινεζικη developer οχι ομως την τελευταια...και μου βγαζει και μενα αυτο το μηνυμα reboot bootloader is disabled
-
-
Ο/H George94pav έγραψε:
@NasDriver το κινητο ειναι της κοπελας μου ,ειναι το redmi note 3 με τον mediatek...και πριν λιγη ωρα περασα την κινεζικη developer οχι ομως την τελευταια...και μου βγαζει και μενα αυτο το μηνυμα reboot bootloader is disabled
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0