Αν προσέξεις όταν το συνδέεις βγάζει στο Mi-4 ένα μυνημα που σε ρωτάει με ποιο τρόπο συνδέεις (Απλή φόρτιση-MTP-PPTP)Ο/H chrisfkr έγραψε:
1ον Συνδέω το τηλ στο PC και μόνο το φορτίζει ,τίποτα άλλο
[GTV-6.3.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/4 11:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Ο/H chrisfkr έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H cyberguy έγραψε:
και σε μένα τα ίδια κάνει (mi4) απο την προηγούμενη έκδοση.
Γνωρίζει κανεις εαν λυθήκαν τα προβλήματα με το δίκτυο (ενώ ειναι συνδεμένο με wifi ή 4g δεν παίζει το δίκτυο και θέλει ρεσταρτ η συσκευη) με την 6,3,31 ή να περιμένω την επόμενη?
1ον Συνδέω το τηλ στο PC και μόνο το φορτίζει ,τίποτα άλλο.
2ον Κατεβάζω την κουρτίνα και θέλω να βγάλω τον φακό και το κλείδωμα στην πρώτη σελίδα ,μετά από παρατεταμένο πάτημα και δεν γίνετε τίποτα.
3ον Στο antutu είδα σημαντική πτώση της βαθμολογίας.
Αυτά αρχικά μετά από 2 μέρες με την νέα ROM. Αν οι γνώστες ξέρουν και θέλουν και μπορούν ας με ενημερώσουν τι λάθος έκανα.
Για το δεύτερο δεν βγαίνει έτσι η συντόμευση, θα βάλεις τα δύο δάχτυλα στην αρχική οθόνη θα τα σύρεις σαν να κάνεις unzoom και θα πας στα widgets->κουμπιά και θα βρεις αυτά που θέλεις να βγάλεις στην αρχική σου οθόνη.
Το antutu δε το δίνω καν σημασία, σημασία έχει να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο. Τώρα αν στη μια ρομ έχει 52000 και στην επόμενη 50000 δεν είναι κάτι τραγικό. Και τέλος όταν κάνεις antutu παίζουν πολλά ρόλο, μπαταρία, θερμοκρασία κινητού, μετά από reboot, πόσο φορτωμένο είναι το κινητό, επίσης θα πρέπει να επιλέξεις performance mode όταν θα κάνεις το antutu για να σου δείξει πλήρη εικόνα. -
Παρατηρώ μεγάλη καθυστέρηση στον αναγνώστη αποτυπωμάτων. Η κινεζο-μπαζορομ που είχε η συσκευή όταν έφτασε ξεκλείδωνε στο μισό σεκόντ. Τώρα έχει ένα λαγκ περίπου μισού.
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω
αποτυχία και στη δεύτερη απόπειρα
Εγώ είναι η 3 βδομάδα που συνεχίζει το σφάλμα.
Εχω κάνει Clear Cache and Davlik, αλλα όχι Factory Reset, και ούτε Fastboot γτ απο ότι καταλαβαίνω είναι σχεδόν το ίδιο.
Ο λόγος που δεν έχω κάνει κάτι απο τα δύο δεν μπορώ να πάρω BackUp απο το Mi PC Suite....
Μήπως θα μπορούσα να δοκιμάσω και εγώ αυτήν την ειδική ROM?
Εκτός εάν υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος.
Δοκίμασα να περάσω και την 6,3,17 αλλα και πάλι "Error 7. This is for "2014813" and your device is """
Αυτό ξεκίνησε απο όταν το TWRP πήγε στην έκδοση 3.
Το μοντελο είναι 2014813 TD-LTE
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H dragonball έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω
αποτυχία και στη δεύτερη απόπειρα
Εχω κάνει Clear Cache and Davlik, αλλα όχι Factory Reset, και ούτε Fastboot γτ απο ότι καταλαβαίνω είναι σχεδόν το ίδιο.
Ο λόγος που δεν έχω κάνει κάτι απο τα δύο δεν μπορώ να πάρω BackUp απο το Mi PC Suite....
Μήπως θα μπορούσα να δοκιμάσω και εγώ αυτήν την ειδική ROM?
Εκτός εάν υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος.
Δοκίμασα να περάσω και την 6,3,17 αλλα και πάλι "Error 7. This is for "2014813" and your device is """
Αυτό ξεκίνησε απο όταν το TWRP πήγε στην έκδοση 3.
Το μοντελο είναι 2014813 TD-LTE
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο/H -TRANE- έγραψε:
Εντιτ. Εκανα update αλλα δεν εγινε. Και τωρα μπουταρει μονο σε fastboot. Τινα κανω?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H -TRANE- έγραψε:
Εντιτ. Εκανα update αλλα δεν εγινε. Και τωρα μπουταρει μονο σε fastboot. Τινα κανω?
Εβγαλα το κινητο απτο κουτι.Καινουργιο.Κατεβαζω την 6,3,31 για mi4.To κινητο ειχε kitkat.4.4.4
Το περναω στην sd και το ονομαζω σε update.zip.
Παω στο updater και παταω reboot σε recovery mod.
Ανοιγει το recovery/fastboot και παταω update from zip to system one.Παει μεχρι το 98% και μετα απο 3 λεπτα λεει failed κατι τετοιο.Και μετα τελος.Reboot η απλο boot μπαινει στο fastboot mode.
Ξερω βιαστηκα αλλα ειναι για τον αδερφο μου που ειναι φανταρος και αυριο τελειωνε η αδεια του και ελεγα μπας και του το δωσω.
Ευχαριστω. -
@-TRANE- η 6.3.31 προυποθέτει να έχει γινει ενοποίηση των partition της συσκευής και δεν γίνεται το φλασάρισμα της έτσι απλά..
Βάλε την συσκευή να φορτίσει > 70% και τα λέμε. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@-TRANE- η 6.3.31 προυποθέτει να έχει γινει ενοποίηση των partition της συσκευής και δεν γίνεται το φλασάρισμα της έτσι απλά..
Βάλε την συσκευή να φορτίσει > 70% και τα λέμε.
Ειναι πλήρες.Ηρθε πληρες απο κινα και ακομα ειναι γεματο.
Ευχαριστω -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα