[GTV-6.3.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/4 11:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H dikomou01 έγραψε:
για mi4i τι έγινε, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρομ;
Δεν γνωρίζω ακριβώς τον λόγο αλλά έχουν και 3 μέρες αργία πάλι εκεί στην Κίνα... -
ρε τους κινεζους, χειροτεροι απο εμας ειναι αυτοί.
-
Ο/H dikomou01 έγραψε:
ρε τους κινεζους, χειροτεροι απο εμας ειναι αυτοί.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
εχετε κανει πολυ καλη δουλεια,ευχαριστουμε
-
Πέρασα από την τελευταία 4.4 στην 6.3.31 σαν κανονικό update χωρίς factury reset και όλα φαίνονται μια χαρά για την ώρα!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βγάλε την SD Card από την συσκευή σου.
Κάνε Reboot και άστο να μπει στο Recovery να ολοκληρώσει το Wipe.
Κάτι το ενοχλεί και δεν μπορεί να ολοκληρώσει το Wipe.
Διαφορετικά η μόνη λύση είναι το Flash μίας FastBoot ROM από το en.miui.com ίδιας Version με την Ελληνική ROM που θέλεις να βάλεις...
Μετονόμασα τη τελευταία ν7 σε update.zip, την έβαλα στην εσωτερική μνήμη , άνοιξα με vol – , και κουμπί off μπήκα σε recovery mode το αναγνώρισε και επανεγκατάσταση κανονικά ..
Κατόπιν κατέβασα μια παλαιότερη ρομ v5 από το en.miui.com έκανα την όλη την παραπάνω διαδικασία αλλά μου έβγαζε update failed
Τι πρέπει να κάνω για να φύγουν εντελώς ! η ν7 με το recovery της ? και να επαναφέρω τη συσκευή σε ρομ ν5 και TWRP -
Ο/H softwareas έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H aggelosk23 έγραψε:
πέρασα την τελευταία ρομ στο Redmi 2 2gb άργησε λίγο στις τελιτσες αλλά έγινε η εγκατάσταση. Το τηλέφωνο φαίνεται να πηγαινει πιο αργά και όχι τόσο smooth και επίσης ανεβάζει τρελή ζέστη. Μάλλον θα γυρίσω στο kit kat προς το παρόν
Γενικά βλέπω ότι πάει μια χαρά, δεν μου έχει ζεσταθεί καθόλου το κινητό. Επίσης διορθώθηκε στις επαφές ένα "σκάσιμο" που είχε όταν έψαχνα με ελληνιά γράμματα που ξεκινούσαν από 'κο..'
Η ταχύτητα του κινητού είναι ίδια με πριν, ίσως λίγο πιο γρήγορο σε μερικές ενέργειες.
Θα την δουλέψω μέσα στην εβδομάδα και αν βρω άλλα προβλήματα θα τα αναφέρω.
κατευθείαν πήγες στην 6.3.31 ή πέρασες πρώτα την 6.3.25
-
-
το κινητό μου δουλεύει από χθες με την καινούργια ρομ ,όλα λειτουργούν τέλεια με μια πρώτη ματιά και επίσης αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με το daily lock screen,όπως και το ξεκλείδωμα της συσκευής με αποτύπωμα.
Ευχαριστούμε άλλη μία φορα για την καλή δουλεία -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ειναι πολυ νωρις να εκφρασω γνωμη για την καταναλωση της μπαταριας στην νεα ρομ αλλα μπορω και εχω να πω πως μετα απο πολλες ρομ ΠΑΡΟΛΟ που ειναι νωρις η καταναλωση της μπαταριας ειναι απλα.......ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!
απο διαχειρηση της ραμ ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη..........ειναι γενικα μακραν καλυτερη απο την προηγουμενη και μετα απο πολλες ρομ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!
-
Ερώτηση κρίσεως.......... Ποια η διάφορα αν κατεβασω την Ρομ από ΤΕΞΑΣ που μου το είχε πρωτο στη λίστα από το να την κατεβασω από ΚΑΝΑΔΑ που ήταν πέμπτο στη λίστα όπου και αυτό διάλεξα?????
Είχα την απορία αυτή από τότε που ξεκινησαμε να κατεβάζουμε έτσι.
Για καλό και για κακό την κατέβασα και από το ΤΕΞΑΣ το πρώτο μέχρι να πάρω απάντηση από εσάς.
Ο/H Koulis21 έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ειναι πολυ νωρις να εκφρασω γνωμη για την καταναλωση της μπαταριας στην νεα ρομ αλλα μπορω και εχω να πω πως μετα απο πολλες ρομ ΠΑΡΟΛΟ που ειναι νωρις η καταναλωση της μπαταριας ειναι απλα.......ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!
απο διαχειρηση της ραμ ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη..........ειναι γενικα μακραν καλυτερη απο την προηγουμενη και μετα απο πολλες ρομ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!
Ένα θα πω........από ότι βλέπω και έως τώρα σε μένα η κατανάλωση της μπαταρίας είναι πολλή καλή......έχω να το δω τουλάχιστον 5 ρομ!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα