Διαφήμιση

[GTV-6.3.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/4 11:09)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • την εβαλα κ εγω σημερα.πολυ καλυτερη αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη (πολύ λιγοτερα λαγκαρισματα) ΑΛΛΑ παρατηρησα παλι να χανει το gps στο cardio trainer!από τοτε που ανεβηκα στην 6.0 δεν μπορει να λειτουργησει ουσιαστικα η εφαρμογή.με τις προηγούμενες ρομ εχανε τον δορυφορο μετα τα πρωτα 200-300μ σημερα ηταν καπως καλυτερα αλλα τελικα παλι ξαναεχασε ένα μερος της διαδρομης. :((((
    τελικα το απεγκατεστησα κ εβαλα το runkeeper να το δοκιμασω αυριο.
    δεν ξερω αν αλλοι χρηστες εχουν αντιμετωπισει παρομοιο πρόβλημα.
  • @Giannisagal το ποιό Mirror θα διαλέξεις έχει να κάνει αποκλειστικά με την ταχύτητα της συνδεσης.
    Κανονικά θα λέγαμε πάντα να χρησιμοποιείται σε Ευρωπαϊκό mirror καθώς αυτοί οι server είναι πιο κοντά στην Ελλάδα και ως εκ τούτου θα πετυχαίνεις καλύτερες ταχύτητες.

ΑΛΛΑ υπάρχουν και ασταθμητοι παράγοντες στο διαδίκτυο (traffic bottle necks, traffic shaping techiques, hardware failures κλπ κλπ) οπότε χρησιμοποιείται όποιον σας δίνει καλύτερη ταχύτητα κατεβάσματος.
  • Παιδιά γειά σας!! Πέρασα και εγώ την καινούρια rom κανονικά χωρίς factory reset στο Redmi 2 2g. Μέχρι στιγμής όλα καλά χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Θα δείξει τις επόμενες μέρες!! Ευχαριστούμε παιδιά για την δουλειά που κάνετε!!!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

την εβαλα κ εγω σημερα.πολυ καλυτερη αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη (πολύ λιγοτερα λαγκαρισματα) ΑΛΛΑ παρατηρησα παλι να χανει το gps στο cardio trainer!από τοτε που ανεβηκα στην 6.0 δεν μπορει να λειτουργησει ουσιαστικα η εφαρμογή.με τις προηγούμενες ρομ εχανε τον δορυφορο μετα τα πρωτα 200-300μ σημερα ηταν καπως καλυτερα αλλα τελικα παλι ξαναεχασε ένα μερος της διαδρομης. :((((
    Πρέπει να έχεις παρόμοιο πρόβλημα Πρόβλημα με gps σε Redmi 3
    Δες στην απάντηση μου για το πως να ρυθμίσεις να μην "κλείνει" η εφαρμογή και ο εντοπισμός τοποθεσίας, κάνε τις ρυθμίσεις και δοκίμασε να δεις αν δουλεύει.
  • Ο/H Bodai έγραψε:

@Giannisagal το ποιό Mirror θα διαλέξεις έχει να κάνει αποκλειστικά με την ταχύτητα της συνδεσης.
    Κανονικά θα λέγαμε πάντα να χρησιμοποιείται σε Ευρωπαϊκό mirror καθώς αυτοί οι server είναι πιο κοντά στην Ελλάδα και ως εκ τούτου θα πετυχαίνεις καλύτερες ταχύτητες.

ΑΛΛΑ υπάρχουν και ασταθμητοι παράγοντες στο διαδίκτυο (traffic bottle necks, traffic shaping techiques, hardware failures κλπ κλπ) οπότε χρησιμοποιείται όποιον σας δίνει καλύτερη ταχύτητα κατεβάσματος.
    ευχαριστω για την απάντηση!!!!
    Εγώ κατέβασα πάντως την ίδια μέρα από δύο mirror να δω την διαφορά και είχαν ίδια ταχύτητα και τα δύο texas και κάποιο άλλο!!!!
    Την επόμενη θα τι έχω υπόψη μου για το ευρωπαϊκό οκ!!!!

" Γεωπόνος”

• Εγω πάλι στο Redmi 2 2014813 όσο κι αν προσπάθησα να βάλω τόσο την προηγούμενη όσο και την τωρινή μου βγάζει update fail. Το δοκιμασα και με wipe data και χωρίς αλλα τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω wipe dalvik και cache; Τώρα έχω την 6.3.10
  • Ο/H roseman1986 έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

την εβαλα κ εγω σημερα.πολυ καλυτερη αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη (πολύ λιγοτερα λαγκαρισματα) ΑΛΛΑ παρατηρησα παλι να χανει το gps στο cardio trainer!από τοτε που ανεβηκα στην 6.0 δεν μπορει να λειτουργησει ουσιαστικα η εφαρμογή.με τις προηγούμενες ρομ εχανε τον δορυφορο μετα τα πρωτα 200-300μ σημερα ηταν καπως καλυτερα αλλα τελικα παλι ξαναεχασε ένα μερος της διαδρομης. :((((
    Πρέπει να έχεις παρόμοιο πρόβλημα Πρόβλημα με gps σε Redmi 3Δες στην απάντηση μου για το πως να ρυθμίσεις να μην "κλείνει" η εφαρμογή και ο εντοπισμός τοποθεσίας, κάνε τις ρυθμίσεις και δοκίμασε να δεις αν δουλεύει.

καταρχας σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση!!!ξανακατεβασα το cardio trainer,περασα τις ρυθμισεις που πρότεινες κ αυριο θα το δοκιμασω να δω. :)
  • Διαφήμιση
  • Παλι δεν λειτουργει ο proximity και θόρυβος όταν πατάς πλήκτρα και λίγα κολλήματα..
  • καλημερα παιδια για ενα mi4c ενος φιλου ποια ρομ πιστεύετε ότι είναι ή καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας μέχρι στιγμής?

• [GTV-6.3.31] Changelog Ελληνικής έκδοσης ανά συσκευή.

δεν βλεπω κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα για remi note 2
  • Ο/H Nikkou έγραψε:

• Εγω πάλι στο Redmi 2 2014813 όσο κι αν προσπάθησα να βάλω τόσο την προηγούμενη όσο και την τωρινή μου βγάζει update fail. Το δοκιμασα και με wipe data και χωρίς αλλα τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω wipe dalvik και cache; Τώρα έχω την 6.3.10

Βάλε την 6.3.17 πρώτα που έφτιαξαν τα παιδιά ιδικά για το δικό μας το τηλέφωνο και μετά αν περάσει αυτή δοκίμασε να περάσεις την καινούρια. Ελπίζω να σε βοήθησα και να δουλέψει. Καλό βράδυ σε όλους.
  • Διαφήμιση
  • παιδια έχει κανείς θέμα σε redmi note 3 όταν πάει στις ρυθμίσεις για το δακτυλικό αποτύπωμα στην επιλογή του δακτυλίκου αποτυπώματος να του κρασαρει το συγκεκριμένο μενού?
    να και το report

java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.android.settings/com.android.settings.SubSettings}: java.lang.IndexOutOfBoundsException: setSpan (20 ... 20) ends beyond length 15
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2464)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2526)
    at android.app.ActivityThread.access$800(ActivityThread.java:169)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1421)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:111)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:194)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5549)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:964)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:759)
    Caused by: java.lang.IndexOutOfBoundsException: setSpan (20 ... 20) ends beyond length 15
    at android.text.SpannableStringBuilder.checkRange(SpannableStringBuilder.java:1036)
    at android.text.SpannableStringBuilder.setSpan(SpannableStringBuilder.java:626)
    at android.text.SpannableStringBuilder.setSpan(SpannableStringBuilder.java:622)
    at android.text.Selection.setSelection(Selection.java:76)
    at android.widget.EditText.setSelection(EditText.java:98)
    at com.android.settings.MiuiFingerprintDetailFragment.eN(MiuiFingerprintDetailFragment.java:54)
    at com.android.settings.MiuiFingerprintDetailFragment.a(MiuiFingerprintDetailFragment.java:46)
    at com.android.settings.SettingsPreferenceFragment.onInflateView(SettingsPreferenceFragment.java:167)
    at com.miui.internal.app.FragmentDelegate.onCreateView(SourceFile:137)
    at miui.preference.PreferenceFragment.onCreateView(SourceFile:74)
    at android.app.Fragment.performCreateView(Fragment.java:2069)
    at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:899)
    at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:1072)
    at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:1054)
    at android.app.FragmentManagerImpl.dispatchActivityCreated(FragmentManager.java:1897)
    at android.app.Activity.performCreateCommon(Activity.java:5970)
    at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:5977)
    at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(Instrumentation.java:1111)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2417)
    ... 10 more