Διαφήμιση

[GTV-6.3.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/4 11:09)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • καλημερα παιδια για ενα mi4c ενος φιλου ποια ρομ πιστεύετε ότι είναι ή καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας μέχρι στιγμής?
  • Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει.
  • Στο Redmi 2 στις ρυθμίσεις->εφαρμογές κάνω scroll down να δω όλες τις εφαρμογές μέχρι κάτω και κάποια στιγμή επιστρέφει στις ρυθμίσεις μόνο του.
    Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
    Tablet: Ramos i9
  • Διαφήμιση
  • Ο/H freekafe έγραψε:

Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει.
    κατευθείαν πήγες στην 6.3.31 ή πέρασες πρώτα την 6.3.25??
  • Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει.

Ο/H nnbignick έγραψε:

Ο/H freekafe έγραψε:

Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει.
    κατευθείαν πήγες στην 6.3.31 ή πέρασες πρώτα την 6.3.25
    Κατευθείαν την πέρασα
  • Ο/H softwareas έγραψε:

Στο Redmi 2 στις ρυθμίσεις->εφαρμογές κάνω scroll down να δω όλες τις εφαρμογές μέχρι κάτω και κάποια στιγμή επιστρέφει στις ρυθμίσεις μόνο του.
    Το κοίταξα και το κάνει και σε εμένα.
  • Ο/H freekafe έγραψε:

Ο/H softwareas έγραψε:

Στο Redmi 2 στις ρυθμίσεις->εφαρμογές κάνω scroll down να δω όλες τις εφαρμογές μέχρι κάτω και κάποια στιγμή επιστρέφει στις ρυθμίσεις μόνο του.
    +1 Δεν το είχα δει όντος το κάνει και σε εμένα, στην καρτέλα "Όλες", στις άλλες καρτέλες , "Ληφθείσες" κ.λ.π. , δουλεύει κανονικά.

Ο/H freekafe έγραψε:

Στην αρχή είχα και εγώ αυξημένη θερμοκρασία , είδα ότι για κάποιο λόγο δούλευε το facebook messenger συνέχεια, το έκανα διαγραφή και πάλι εγκατάσταση και έστρωσε, δες μην σου το κάνει και σε εσένα αυτό ή κάποια άλλη εφαρμογή.
  • Διαφήμιση
  • Και γω λογω αυξημενης θερμοκρασιας δεν το αφησα σε λολλιποπ. Ξαναγυρισα στην προηγουμενη αλλα με τιμημα το factory reset γιατι με απλο wipe cache and dalvik δεν τα καταφερα. Ελπιζω στις επομενες lollipop να διορθωθουν τα οποια θεματακια γιαι πολυ την ηθελα αυτην την αναβαθμιση. Μια ερωτηση σε περιπτωση μελλοντικη που θα θελω ξανα για οποιοδηποτε λογω downgrade πωσ κραταω αντιγραφο του τηλεφωνου και πως γινεται η επαναφορα των εφαρμογων με ολα τα δεδομενακτλ? αν γινεται βεβαια
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

Ο/H roseman1986 έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

την εβαλα κ εγω σημερα.πολυ καλυτερη αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη (πολύ λιγοτερα λαγκαρισματα) ΑΛΛΑ παρατηρησα παλι να χανει το gps στο cardio trainer!από τοτε που ανεβηκα στην 6.0 δεν μπορει να λειτουργησει ουσιαστικα η εφαρμογή.με τις προηγούμενες ρομ εχανε τον δορυφορο μετα τα πρωτα 200-300μ σημερα ηταν καπως καλυτερα αλλα τελικα παλι ξαναεχασε ένα μερος της διαδρομης. :((((
    τελικα το απεγκατεστησα κ εβαλα το runkeeper να το δοκιμασω αυριο.
    δεν ξερω αν αλλοι χρηστες εχουν αντιμετωπισει παρομοιο πρόβλημα.
    Πρέπει να έχεις παρόμοιο πρόβλημα Πρόβλημα με gps σε Redmi 3Δες στην απάντηση μου για το πως να ρυθμίσεις να μην "κλείνει" η εφαρμογή και ο εντοπισμός τοποθεσίας, κάνε τις ρυθμίσεις και δοκίμασε να δεις αν δουλεύει.
    καταρχας σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση!!!ξανακατεβασα το cardio trainer,περασα τις ρυθμισεις που πρότεινες κ αυριο θα το δοκιμασω να δω. :)
    Όλα οκ φιλε μου σημερα με τις ρυθμισεις που ελεγες.απλα παρατηρησα ότι οταν το εβγαζα από την τσεπη κ ανοιγα την οθονη εδειχνε ότι το εχανε αλλα το εβρισκε στο δευτερολεπτο.εν τελει κατεγραψε τη διαδρομή κανονικα.κ παλι σε ευχαριστω! :)
  • Ο/H freekafe έγραψε:

Ο/H Nikkou έγραψε:

• Εγω πάλι στο Redmi 2 2014813 όσο κι αν προσπάθησα να βάλω τόσο την προηγούμενη όσο και την τωρινή μου βγάζει update fail. Το δοκιμασα και με wipe data και χωρίς αλλα τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω wipe dalvik και cache; Τώρα έχω την 6.3.10

Βάλε την 6.3.17 πρώτα που έφτιαξαν τα παιδιά ιδικά για το δικό μας το τηλέφωνο και μετά αν περάσει αυτή δοκίμασε να περάσεις την καινούρια. Ελπίζω να σε βοήθησα και να δουλέψει. Καλό βράδυ σε όλους.
    Οκ πέτυχε σε ευχαριστώ
  • Ο/H roseman1986 έγραψε:

Ο/H freekafe έγραψε:

Ο/H softwareas έγραψε:

+1 Δεν το είχα δει όντος το κάνει και σε εμένα, στην καρτέλα "Όλες", στις άλλες καρτέλες , "Ληφθείσες" κ.λ.π. , δουλεύει κανονικά.

Ο/H freekafe έγραψε:

Στην αρχή είχα και εγώ αυξημένη θερμοκρασία , είδα ότι για κάποιο λόγο δούλευε το facebook messenger συνέχεια, το έκανα διαγραφή και πάλι εγκατάσταση και έστρωσε, δες μην σου το κάνει και σε εσένα αυτό ή κάποια άλλη εφαρμογή.
    Το κοίταξα και διαπίστωσα ότι θερμοκρασία ανεβάζει σε εμένα με τον πλοιγο. Facebook εφαρμογή δεν έχω. Θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση. Επίσης ο πληγος στη σελίδα του forum κάνει κάτι παράξενα με την γραμματοσειρά. Παραθέτω και μια φώτο.
    Images
    • Screenshot_2016-04-05-22-46-39_com.android.browser.png

156,72 kB, 450×800, viewed 91 times
  • Διαφήμιση
  • Ο/H freekafe έγραψε:

στη σελίδα του forum κάνει κάτι παράξενα με την γραμματοσειρά
    φταίει η γραμματοσειρά , με όλες τις ρομ τα ίδια παράξενα διαβάζω αλλά τελικά βγάζω νόημα !!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!