Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor
-
-
ρε παιδιά ψάχνω ψάχνω και δεν μπορώ να το συνδέσω ξέρει κάποιος τον τρόπο σύνδεσης ??
-
πας smart gateway app, επιλέγεις "device" πάνω δεξιά, και τέρμα κάτω το "+ add subdevice"
τότε πατάς το κουμπακι παρατεταμένα στο sensorάκι (3-4 sec θα χρειαστεί), μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει.
δίνεις ονόματα κι ετοιμος... -
υπάρχει μετάφραση κάπου ? και μήπως ξέρει κάποιος λειτουργίες ?
-
Κύριοι/Κυρίες κάτοχοι του γκατζετακίου αυτού...αντιμετωπίζεται πρόβλημα σήμερα με τα data του αισθητήρα;
Όσες φορές και να πήγα σήμερα να δώ στατιστικά μου βγάζει το παρακάτω error:
404 Not Found: Requested route ('app-ui.aqara.cn') does not exist -
-
Έχω κάνει...μάλλον ήταν προσωρινό (έστω και για 1 ημερα) πρόβλημα του κινέζικου σέρβερ
Σήμερα δουλεύει -
Παιδια σε ενα δωματιο ποια ειναι η σωστη θέση κ το ύψος που πρέπει να βάλουμε τον αισθητήρα για να έχουμε ακριβή αποτελέσματα??
Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Isaias Aggelis έγραψε:
Παιδια σε ενα δωματιο ποια ειναι η σωστη θέση κ το ύψος που πρέπει να βάλουμε τον αισθητήρα για να έχουμε ακριβή αποτελέσματα??
Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ επίσης θα έλεγα όχι πολύ ψηλά, όχι πολύ χαμηλά (κάπου στην μέση δλδ), καθώς ως γνωστόν ο ζεστός αέρας είναι ελαφρύτερος και πάει πάνω, αρα μπορεί να έχουμε μικρές αποκλίσεις. Επίσης όχι κοντά σε καλοριφέρ και εκεί που φυσάει το κλιματιστικό... -
Οι αποκλίσεις ανάλογα το ύψος είναι τεράστιες...Στο 1 μέτρο θερμοκρασία 19 βαθμούς...Στο 1,5 μέτρο 23.5 βαθμούς...Εννοείται όχι κοντά σε καλοριφέρ κ σόμπα...
Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Isaias Aggelis έγραψε:
Οι αποκλίσεις ανάλογα το ύψος είναι τεράστιες...Στο 1 μέτρο θερμοκρασία 19 βαθμούς...Στο 1,5 μέτρο 23.5 βαθμούς...Εννοείται όχι κοντά σε καλοριφέρ κ σόμπα...
-
Η αλλαγή έχει γίνει εδώ κ 4 μέρες.
3.9 βαθμούς διαφορά για την ακρίβεια.τσεκαρα κ με κανονικό θερμόμετρο κ στα δύο ύψη.
Στα 2 μέτρα η διαφορά θερμοκρασίας πάει στους 5.5 βαθμους.
Στο δωμάτιο(70 τμ) υπάρχει ξυλόσομπα η οποία βέβαια είναι 5 μέτρα μακριά από τα θερμόμετρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα