Sos παρακαλω πολυ τα φωτα σας. Πηρα το τηλεφωνο πριν απο 5 μερες και δηλωνω οτι εχω απογοητευτει. Αγορα απο ελληνικο καταστημα και το τηλεφωνο ειναι στα ελληνικα με google play. Αρχικα το προβλημα ειναι η μπαταρια. Με το που το βγαζω απο τη φορτιση αμεσως δειχνει 99% και μολις μπω στο ιντερνετ εξαφανιζεται...χθες που προσπαθουσα να το ρυθμισω και να το γνωρισω εφαγε την μπαταρια σε μια μερα? Ειναι φυσιολογικο? Επισης η rom ειναι miui 7. 0.19.0 stable. Απ οτι διαβασα στο σαιτ ειναι unofficial. Τι σημαινει αυτο για την αποδοση του κινητου? Πρεπει να ζητησω απο το καταστημα να μου βαλουν την official? Αυτη εχει ελληνικα? Εγω δεν κατεχω ολη αυτη την ορολογια που διαβαζω στο σαιτ σας και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια!!! Μου ειπαν απο το μαγαζι οτι εχω 3 χρονια εγγυηση λογισμικου αλλα αν το ξεκλειδωσω την χανω. Παρακαλω πολυ τη βοηθεια σας. Επισης το τηλεφωνο εχει ενα σωρο αχρηστες εφαρμογες που δεν μπορω να απενεργοποιησω και με facebook η ram ειναι συνεχεια στη μεση. Κλεινοντας ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο καταστημα που μπορω να απευθυνθω για βοηθεια? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Συγγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα
Βοηθεια για μπαταρια και rom σε καινουργιο Xiaomi redmi note3 3gb
-
-
Από την στιγμή που το έχεις πάρει από ελληνικό κατάστημα καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί τους πρώτα και να ζητήσεις κάλυψη εγγύησης, είσαι ακόμα σε DOA, μπορείς να ζητήσεις ακόμα και αντικατάσταση συσκευής.
ΥΓ1...Καλός ήρθες στην παρέα μας και μην ανησυχείς, για όλα υπάρχουν λύσεις
ΥΓ2 DOA = Dead On Arrival...μέσα σε 7 μέρες από την αγορά για οποιοδήποτε πρόβλημα της συσκευής μπορείς να ζητήσεις άλλη και όχι επισκευή όπως γίνεται μετά την παρέλευση της κάλυψης DOA. -
Καλησπέρα
Θα σου μεταφέρω το θέμα στη θεματολογία της συσκευής που αναφέρεις.
Το θέμα το ανοιξες στο Xiomi redmi note 3G.. και είναι άλλη συσκευήRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Καλως σας βρηκα. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Εχω μπερδευτει αρκετα... Σκοπευω να στειλω μειλ στο καταστημ τη Δευτερα γι αυτο θα ηθελα μια γνωμη απο σας, για να επιμεινω, ειδικα στο ζητημα της μπαταριας... Η rom ας πουμε εχει προβλημα? Η μπαταρια του redmi note 3 συνηθως ποσο κραταει? Και παλι σας ευχαριστω
-
Ο/H Fotini έγραψε:
Η rom ας πουμε εχει προβλημα?
Ο/H Fotini έγραψε:
Η μπαταρια του redmi note 3 συνηθως ποσο κραταει?
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Κατά μέσο όρο οι συσκευές τις Xiaomi έχουν αυτονομία 4-5 ώρες συνέχεια η οθόνη ανοικτή.
Φυσικά ανάλογα με πόσα προγράμματα έχεις στο κινητό και δουλεύουν μπορεί να πέσει και 3 ή να ανέβει και στις 6.
Καλύτερα να επικοινωνήσεις σήμερα μαζί τους πριν τις 7 μέρες. -
-
Αυτη ειναι πιο φωτεινη
-
99% τα προβλήματα είναι από την ρομ, είναι από αυτές που λέμε "πειραγμένες" = προβληματικές.
2 λύσεις έχεις σε αυτή την φάση:
α) Ακολουθείς την διαδικασία εγγύησης μέσω καταστήματος.
β) Δεν ασχολείσαι πλέον μαζί τους (με το κατάστημα που το αγόρασες) και ξεκινάς να διορθώσεις το κινητό μόνη σου με τους οδηγούς που υπάρχουν ώστε να βάλεις μία ποιο λειτουργική ρομ.
Σκέψου το λίγο και ότι θες εδώ ήμαστε -
σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
Θα περιμενω την απαντηση τους και θα αποφασισω.
Να ειστε καλα -
Για την ενημέρωση όλων πλέον το δικαίωμα υπαναχώρησης ορίζεται στις 14 ημερες. Εντός 14 ημερών είναι υποχρεωμένοι να αποζημιώσουν τον αγοραστή για την αγορά του χωρίς άλλη ενεργεια.
Πηγή => ?uri=CELEX:32011L0083&rid=1
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες