Μάλλον έχεις καιρό να κάνεις αγορές, από το περασμένο καλοκαίρι οι έλεγχοι στο τελωνείο είναι εντατικοί με φυσικό επακόλουθο να πληρώνουμε πλέον τους ανάλογους φόρους
Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να ανατρέξεις σε αυτά τα νήμματα.
Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - XiaomiMi5
Καλημέρα . Δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικό νήμα για το Geek οπότε γράφω εδώ .
Στα promotions : xiaomi-miui.gr/geekbuying-black-friday-deals/ με ενδιαφέρει το Mi band 3 . To link σε πάει στην αποθήκη της Γερμανίας , ίσως εκ παραδρομής . Τόσο από Γερμανία me USPS όσο και απο HK με HK/EU priority στο βήμα place your order θέλει κάπου 15 € . Στην σελίδα του promotion λέει ξεκάθαρα " το Geekbuying ΔΕΝ έχει επιπλέον έξοδα αποστολής όταν επιλέγουμε HK/EU Priority Line, έτσι η τιμή που πληρώνουμε είναι η τελική, χωρίς έξτρα χρέωση για UPS κλπ – και φυσικά χωρίς τελωνείο.
Το κείμενο είναι από το ίδιο το Geekbuying και νομίζω πως στο τελικό στάδιο της Παραγγελίας μηδενίζει το κόστος αποστολής όταν έχει επιλεγεί το HK/EU priority ως προτίμηση αποστολής.
Για περισσότερα καλό είναι να επικονωνήσετε με το Chat του καταστήματος πριν την ολοκλήρωση παραγγελίας μήπως υπάρχει κάποιο Bug στις φόρμες τους.
Πληροφοριακά δοκίμασα τόσο μέσω DE όσο και μέσω HK με Priority . Φθάνω στο παράθυρο του Paypal και δεν πατάω κάτι περισσότερο γιατί νομίζω στο επόμενο βήμα ολοκληρώνεται η παραγγελία . φαινεται πως τα μεταφορικά πάνε μέχρι τέλους ...