Καλησπερες! Για την εξάμηνη ανανέωση δεν υπάρχει το link μέσω PayPal, μόνο για ετησια ανανέωση .Ο mod ας το κοιτάξει για να ανανεώσουμε...
Επειδή ήδη έχεις ενεργή εξάμηνη VIP που δεν έχει λήξει ακόμη, σου βγάζει επιλογή ΜΟΝΟ για δωδεκάμηνη.
Μόλις λήξει η συνδρομή σου, θα εμφανιστεί αυτόματα και η εξάμηνη συνδρομή και θα μπορείς να την επιλέξεις.
Δεν υπάρχει κάτι να κοιτάξουμε βρε, αφού έτσι δουλεύει το Plugin...
BTW : Σε λίγο λήγει και θα μπορείς να ανανεώσεις...
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τον χρόνο σας για όλα αυτά. Μόνο μια ερώτηση έχω...έχω δηλώσει την συσκευή μου στο προφίλ μου αλλά δεν εχω λάβει ακόμα κάποιο mail με ROM και οδηγούς εγκατάστασης.Μήπως πρέπει να σας δηλώσω κάπου ποιά ROM είναι προεγκατεστημένη? Ευχαριστώ
Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - XiaomiMi5
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τον χρόνο σας για όλα αυτά. Μόνο μια ερώτηση έχω...έχω δηλώσει την συσκευή μου στο προφίλ μου αλλά δεν εχω λάβει ακόμα κάποιο mail με ROM και οδηγούς εγκατάστασης.Μήπως πρέπει να σας δηλώσω κάπου ποιά ROM είναι προεγκατεστημένη? Ευχαριστώ
Vip mails λαμβάνονται όταν βγαίνουν οι ROM.
Αύριο λοιπόν που θα βγει η νέα Vesrion θα λάβεις mail στο mailbox που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου.