Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!είχα βάλει την παλιά μου συσκευή που όντως δεν υπάρχειmiui 9 ακόμα...το διόρθωσα τώρα κ έβαλα τη νέα συσκευήmi mix!οπότε θα περιμένω να μου έρθει το mail! ευχαριστώ κ πάλι... συνεχίστε την τέλεια δουλειά!
Ερώτηση, όταν θα έρθει ota uptade θα ξεκινάει αυτόματα η εγκατάσταση όταν κατέβει η rom η θα κατεβαίνει και θα μπαίνουμε εμείς στο recovery για να κάνουμε εγκατάσταση ?
Ερώτηση, όταν θα έρθει ota uptade θα ξεκινάει αυτόματα η εγκατάσταση όταν κατέβει η rom η θα κατεβαίνει και θα μπαίνουμε εμείς στο recovery για να κάνουμε εγκατάσταση ?
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!είχα βάλει την παλιά μου συσκευή που όντως δεν υπάρχειmiui 9 ακόμα...το διόρθωσα τώρα κ έβαλα τη νέα συσκευήmi mix!οπότε θα περιμένω να μου έρθει το mail! ευχαριστώ κ πάλι... συνεχίστε την τέλεια δουλειά!
Έγινα και εγώ vip μέλος επιτέλους! Είδα ότι έχετε 9ρακι και για τα δικά μας κινητά kenzo.
Απ ότι διάβασα μέσα σε μια ωρίτσα έρχεται το mail και αναλόγως με το φόρτο εργασίας μπορεί και μέρα.
Θα περιμένω και εγώ τη σειρά μου.
Οι MIUI 9 ROM που βγαίνουν για πρώτη φορά θα παραδοθούν σταδιακά αύριο Σάββατο και την Κυριακή καθώς θα πρέπει πρώτα να τις ετοιμάσουμε αλλά και να τις δοκιμάσουμε πριν τις παραλάβετε...