Ανακοίνωση Επίσημη έναρξη της VIP υπηρεσίας μας προς όλα τα μέλη μας !!!
-
-
Ο/H seitman έγραψε:
-
Δεν πειράζει κε διαχειριστά.
Θα κόψω ένα ποσό από τα επόμενα κοινόχρηστα και θα είμαστε ΟΚ.Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Καλησπέρα! Σήμερα πάτησα για έλεγχο αναβάθμισης και μου έβγαλε το πιο κάτω μήνυμα, από τι θυμάμαι δεν έληξε η συνδρομή μου? Η vip συνδρομή έληξε η δεν κάνατε flash το zip που σας έχουμε στείλει. Δεν θυμάμαι άμα το έσβησα κατά λάθος, να μου θυμίσει κάποιος ποτέ εστάλη να ψάξω στα διεγραμενα.
-
-
Δεν έχει ούτε στις 5/1 ούτε στις 12/1 τα μόνα Zip είναι xtrv aroma rom και xtrv rom.
=============== Ιαν 16th 2018, 1:05pm ===============
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Χαιρετω τα πληθη.Θελω να γινω VIP μελος αλλα οπως βλεπω εχετε μονο PayPal. Για πολλους και διαφορους λογους δεν εχω PayPal.Πως θα γινει να γινω Vip? Ευχαριστω εκ των προτερων.Mac Make My Day
-
Ο/H macmega έγραψε:
Χαιρετω τα πληθη.Θελω να γινω VIP μελος αλλα οπως βλεπω εχετε μονο PayPal. Για πολλους και διαφορους λογους δεν εχω PayPal.Πως θα γινει να γινω Vip? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Διάβασέ την ... -
Καλημερα παιδια. Εδω και 2 εβδομαδες δεν περνω email με τις καινουργιες ρομ. Μπορειται να το δειτε.
-
Ο/H soctap έγραψε:
Καλημερα παιδια. Εδω και 2 εβδομαδες δεν περνω email με τις καινουργιες ρομ. Μπορειται να το δειτε.
Σου έστειλα το mail με την 8.1.25 ROM.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα