Είχα πολύ καιρό λόγω άλλων υποχρεώσεων να μπω στο φόρουμ και βλέπω ότι σταμάτησε η διανομή Rom στο ευρύ κοινό και γίνεται μόνο συνδρομητική υπηρεσία, είναι σωστό αυτό που έχω καταλάβει;
Οι ημερομηνίες στις ROM είναι από τον Μάιο ενώ το μπλε μπάνερ μιλάει για ρομ του τρέχοντα μήνα.
Μην βλέπεις τα Downloads του φόρουμ.
Μετά από μία αναβάθμιση του λογισμικού έχουμε κάποιο πρόβλημα με τα Downloads, και δεν ενημερώνονται.
Τα links των ROM βρίσκονται στις ανακοινώσεις των ROM που γίνονται κάθε φορά που έχουμε νέα ROM.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, και εκεί είχα πάει (στη λίστα των θεμάτων του φόρουμ) και δεν φαινόταν αυτό το νήμα για την τελευταία rom
Αλλά αφού φαίνεται σήμερα, όλα ΟΚ
Πλήρωσα τα 10 ευρώ μέσω paypal αλλά το account του paypal που πλήρωσα είχε διαφορετικό email από το email του forum,αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μιλήσω με τον @MIUI_ART για να μου ενεργοποιήσει την συνδρομή?
Πλήρωσα τα 10 ευρώ μέσω paypal αλλά το account του paypal που πλήρωσα είχε διαφορετικό email από το email του forum,αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μιλήσω με τον @MIUI_ART για να μου ενεργοποιήσει την συνδρομή?
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω καθώς η ενεργοποίηση έγινε ήδη αυτόματα.