433 Ιαν 27th 2021, 12:20am Καλησπέρα και από έμενα. Έγινα vip μέλος σήμερα αλλά δεν έλαβα κάποιο email για το OTA update. Έχει αλλάξει κάτι? Σας ευχαριστώ.
434 Ιαν 27th 2021, 12:24am Αν έχεις δηλώσει τη συσκευή σου και ποια rom προτιμάς, μόλις βγει η νέα έκδοση θα ειδοποιηθείς... Καλώς ήρθες!
435 Ιαν 27th 2021, 12:31am Ο/H amavroudis έγραψε: Αν έχεις δηλώσει τη συσκευή σου και ποια rom προτιμάς, μόλις βγει η νέα έκδοση θα ειδοποιηθείς... Καλώς ήρθες! Σας ευχαριστώ πολύ, τα έχω δηλώσει ήδη ποια rom και συσκευή έχω οπότε όλα καλά. Καλώς σας βρήκα!!
436 Ιαν 27th 2021, 12:32am Ο/H rallye έγραψε: Καλησπέρα και από έμενα. Έγινα vip μέλος σήμερα αλλά δεν έλαβα κάποιο email για το OTA update. Έχει αλλάξει κάτι? Σας ευχαριστώ. Στείλαμε πριν από μερικά λεπτά νέο Mail με τις Stable ROM. Δες μήπως έχει πάει σε κανένα φάκελο με Spam ή ανεπιθύμητα. Αν είναι να σου στείλω και πάλι το mail. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σου - και καλωσόρισες στην παρέα των Vip μελών... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
437 Ιαν 27th 2021, 12:40am Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ο/H rallye έγραψε: Καλησπέρα και από έμενα. Έγινα vip μέλος σήμερα αλλά δεν έλαβα κάποιο email για το OTA update. Έχει αλλάξει κάτι? Σας ευχαριστώ. Στείλαμε πριν από μερικά λεπτά νέο Mail με τις Stable ROM.Δες μήπως έχει πάει σε κανένα φάκελο με Spam ή ανεπιθύμητα. Αν είναι να σου στείλω και πάλι το mail. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σου - και καλωσόρισες στην παρέα των Vip μελών... Και μολις ήρθε το mail κανονικά.. ευχαριστώ και πάλι και καλώς σας βρήκα
438 Μαρ 24th 2021, 9:17am Γεια σας, είμαι μέλος VIP. Συμπλήρωσα το προφίλ μέλους μου. Μπορείτε να μου στείλετε μέσω email την τελευταία ROM και να γράψετε τις λεπτομέρειες;
439 Μαρ 24th 2021, 2:19pm Ο/H fxy34 έγραψε: Γεια σας, είμαι μέλος VIP. Συμπλήρωσα το προφίλ μέλους μου. Μπορείτε να μου στείλετε μέσω email την τελευταία ROM και να γράψετε τις λεπτομέρειες; Μόλις έγινε η αποστολή των VIP Mail. Συγνώμη για την καθυστέρηση... Κάναμε αλλαγές στον Server και χρειάστηκε να καθυστερήσουμε λιγάκι στην αποστολή. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
440 Μαρ 30th 2021, 10:55pm Καλησπέρα.Έχω γίνει VIP εδώ και 2 μέρες αλλά δεν είδα κάποιο email να μου ήρθε.
441 Μαρ 30th 2021, 10:58pm Θα σου έρθει μόλις κυκλοφορήσει η Ελένη έκδοση rom για τη συσκευή που έχεις καθορίσει στο λογαριασμό σου. Καλώς ήρθες!
442 Δεκ 20th 2022, 11:04pm Προσπαθω να επικοινωνησω με miui art αλλα μου λεει δεν ειναι δυνατον επειδη εχει ηδη πολλα μηνυματα
443 Δεκ 21st 2022, 7:27am Ο/H Valmans10 έγραψε: Προσπαθω να επικοινωνησω με miui art αλλα μου λεει δεν ειναι δυνατον επειδη εχει ηδη πολλα μηνυματα Ναι γέμισε ο χώρος και τον ελευθέρωσα πριν από λίγο... Για δοκίμασε τώρα ... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
444 Φεβ 4th 2023, 12:57pm Καλημέρα !Θα ήθελα να σταλεί στο mail που έχω δηλώσει η τελευταίες xtrv aroma και stable rom στα Ελληνικά που έιχαν κυκλοφορήσει για την συσκευή που έχω δηλώσει.Ευχαριστω