Καλημέρα παιδιά... εδώ και μερικές μέρες είμαι κι εγώ στην αναζήτηση ενός TV Box αλλά δεν έχω καθόλου εμπειρία στον τομέα... Με ενδιαφέρει να παίζει βίντεο/μουσική από usb (είτε stick είτε δίσκο), πλοήγηση στο web και φυσικά Youtube... Άντε και κανένα χαζοπαίχνιδο Επίσης η σύνδεση θα είναι μόνο wifi καθώς στο σημείο που είναι η τηλεόραση δεν υπάρχει περίπτωση να πάει καλώδιο ethernet... Η τηλεόραση που έχω τώρα παίζει βίντεο με υπότιτλους από usb αλλά δεν μπορείς να τους ρυθμίσεις ως προς το μέγεθος και αυτό είναι μειονέκτημα... Φαντάζομαι στο tv box θα έχω αυτή τη δυνατότητα...
Σκέφτομαι για το Mi Box S αλλά δεν ξέρω μήπως είναι too much για αυτά που θέλω να κάνω και ίσως να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με κάποιο φτηνότερο... Τι λέτε κι εσείς; Αυτό έχει ή μπορεί να πάρει κανονικά Google Play Store ώστε να περνάς διάφορες εφαρμογές;
MECOOL M8S PRO W(Θα το βρείς σε προσφορές από Κινεζομάγαζα στα 26€).Και με αυτό θα κάνεις την δουλειά σου.
Προϋπόθεση δεν θέλεις Netflix , Nova Go, ote TV Go.
Εάν θέλεις κάτι από τα παραπάνω παίρνεις Mi box αναγκαστικά.
Ευχαριστώ Μάκη. Πιστεύεις ότι αξίζει να πληρώσω έξτρα για το μοντέλο με το Voice Control?
Έχω το ίδιο και το voice control και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δε με βόλεψε και δε μου χρειάστηκε. Επίσης άν έπαιρνα τώρα tvbox θα επέλεγα ένα με τον 912 και 3 gb ram για πιο smooth εμπειρία.
@Nnoutas πως είναι στη χρήση του; Είχες προβλήματα; Το συστήνεις σαν αγορά;
Υπάρχει και το L με τον 912 αλλά πάει στα 62 ευρώ (από Geekbuying)...
Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν είχα εμπειρία από άλλο tv Box. Αργεί αρκετά και στο live stream (όχι Netflix) έχει ένα μικρό lagαρισμα. Επειδή ομως είδα ότι το αγόρασες δε θα μπω στη διαδικασία να προτείνω άλλο. Με το καλό παραλάβεις.