Λοιπόν η πρώτη ερώτηση μου είναι σχετικά με το Media center που εχει μέσα, τι ακριβώς είναι αυτη η εφαρμογη; κατι σαν το kodi; μηπως δεν χρειάζομαι τότε το kodi;
Επόμενη ερώτηση, το miracast που εχει μεσα πως λειτουργει; πως μπορώ να δω την οθόνη του tv box στην οθόνη του κινητού ωστε να μπορω και να την χειριστώ;
Αλλη ερώτηση είναι, πως μπορώ να αναπαράγω αρχεία ταινίας;
1) Όχι δεν είναι κάτι σαν το Kodi οπότε δεν μπορεί να αντικατασταθεί.
2) Το miracast είναι για να συνδέσεις το κινητό σου, ή όποια συσκευή το υποστηρίζει (κινητό - tablet κ.τ.λ.), έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις προβολή της οθόνης του στην τηλεόραση και όχι το ανάποδο. Εκτός αν η τηλεόρασή σου έχει δικό της miracast οπότε δεν χρειάζεσαι το android box για να το πετύχεις.
3) Μπορείς να έχεις την ταινία σε USB να το βάλεις στο android box και να την δεις με τον player που έχει το box.
NEXT.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.
Όχι δεν είναι σαν το kodi αλλά αυτό δεν κάνει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις και μόνος σου. Όλα τα υπόλοιπα που θέλεις, τα κάνει πάντως. Φυσικά και μπορείς να δεις ταινία από usb, αν ο ενσωματωμένος player έχει το kodec. Γενικά, αν είναι mp4 ή avi θα παίξει σίγουρα.
Ναι, έχει miracast o βασικός player. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες εφαρμογές να κατεβάσεις που το κάνουν αυτό. Ναι, και το vlc το κάνει.
Γενικά θέλει να βάλεις λίγο "χέρι". Αν τα θες όλα (σχεδόν) στον αυτόματο πιλότο, kodi.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Καλησπερα στην παρεα....επειτα απο 16 ημερες κατοχος android box mecool m8s pro με priority line απο banggood χωρις τελωνειο....την βοηθεια σας αδερφια.....παιζω kodi αλλα οι υποτιτλοι μου εμφανιζονται με αλλη κωδικοποιηση και δεν φαινονται οπωσ πρεπει.κωδικοποιηση αλλαξα εβαλα utf-8 και παλι τα ιδια.εχει κανεις αντιμετωπισει το ιδιο θεμα.
Καλησπερα στην παρεα....επειτα απο 16 ημερες κατοχος android box mecool m8s pro με priority line απο banggood χωρις τελωνειο....την βοηθεια σας αδερφια.....παιζω kodi αλλα οι υποτιτλοι μου εμφανιζονται με αλλη κωδικοποιηση και δεν φαινονται οπωσ πρεπει.κωδικοποιηση αλλαξα εβαλα utf-8 και παλι τα ιδια.εχει κανεις αντιμετωπισει το ιδιο θεμα.
Θα αλλάξεις την κωδικοποίηση σε Greek (windows) μεσα από τα settings του Kodi
You may think you can fly - but you better not try
Kαλημερα
Εχω ενα tv box με αγγλικη πριζα.Εχει τροφοδοτικο 6V -2A. Εχω ενα τροφοδοτικο 12V-1A απο ρουτερ με ευρωπαικη πριζα.Θα το καψω αν το βαλω? ξερω οτι κανονικα πρεπει να βαλω φις μετατροπης UK σε EU .Αλλα πολλες συσκευες δουλευουν με κοντινα VOLT kαι ΑMPERE ...