Kαλημερα
Εχω ενα tv box με αγγλικη πριζα.Εχει τροφοδοτικο 6V -2A. Εχω ενα τροφοδοτικο 12V-1A απο ρουτερ με ευρωπαικη πριζα.Θα το καψω αν το βαλω? ξερω οτι κανονικα πρεπει να βαλω φις μετατροπης UK σε EU .Αλλα πολλες συσκευες δουλευουν με κοντινα VOLT kαι ΑMPERE ...
Καλησπέρα στην παρέα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις για την αγορά tv box
1) μπορώ να συνδέσω με miracast το κινητό έτσι ώστε να βλέπω την οθόνη του στην tv;
2) έχουν όλα τα tv box ασύρματη σύνδεση
3) και ποιο μου προτείνετε να αγοράσω υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο να δουλεύει άψογα;
Αν και κάποιες ερωτήσεις τις διάβασα σε προηγούμενες απαντήσεις ρωτάω για επιβεβαίωση επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Ευχαριστώ!
Πάρε όποιο μοντέλο MXQ βρεις, κάνει όλα αυτά που θέλεις και δεν είναι ακριβό. Αν το έχεις μόνο για tv box, και 1 γιγα μνήμη είναι οκ. Αν θέλεις βάλεις εφαρμογές και να κάνεις διάφορα, προτείνω από 2 γιγα μνήμη και πάνω. Όλα έχουν θύρα για κάρτες άρα είσαι καλυμμένος και από θέμα αποθηκευτικου χώρου. Έχω πάρει 2 τέτοια και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Πουλαω tv box xiaomi mi box international version σε αριστη κατασταση με λιγη χρηση και το κουτι του.Οποιος ενδιαφερεται pm.
Αν δεν ειναι σωστο το μερος για τη δημοσιευση παρακαλω τους διαχειριστες να μου υποδειξουν το καταλληλο νημα.
Αν δεν ειναι σωστο το μερος για τη δημοσιευση παρακαλω τους διαχειριστες να μου υποδειξουν το καταλληλο νημα.
Δεν νομίζω να πειράζει που το ποσταρες και εδώ, αλλά επειδή το νήμα δεν έχει πολλή "κίνηση" πιο καλά να βάλεις μια αγγελία στο σχετικό νήμα. Κάνε αναζήτηση (πάνω δεξιά στην οθόνη σου) με τον όρο αγγελίες και θα το βρεις.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Αύριο μεθαύριο με το καλό παραλαμβάνω τελικά 2 H96 Pro+ TV Box αλλά με την έκδοση 3Ram/16Gb storage. Θα ήθελα την βοήθειά σας όποιος ξέρει να μου πει . 1ον Αν θα έρθει με το 6.0 αξίζει να μείνω σε αυτήν η να βάλω το νεο 7.1.2 το οποίο το παίρνει μέσο ota update πλέον η θέλει κάθε νέο update φλασάρισμα και εάν ναι έχω κατεβάσει το AMLogic Burning Tools 2.0.9 και το Burn_Card_Maker V.2.0.2 με ποιό απο τα 2 ?? 2ον Επειδή παράγγειλα 16gb μοντέλο και όχι το 32gb όταν περνάω ένα firmware πρέπει να λέει κάπου το 16 gb η τα firware από το 32αρι κάνουν μια χαρά !! Επίσης εάν υπάρχει κάποιο λίνκ που να κατεβάσω της ρομ η forum που να ασχολείται με αυτά τα μηχανάκια και κάποιο βίντεο με εύκολες οδηγίες εγκατάστασης μπορείτε κάποιος σας παρακαλώ να μου τα πει η εδώ η με pm για να μην κάνω κανα brick μιας και εντελώς άσχετος με flash σε tv box ?? Ευχαριστώ.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Ερώτηση: Αν η αποκλειστική χρήση τους είναι για αυτό που φτιάχτηκαν να κάνουν, δηλαδή streaming, γιατί θέλεις να μπλεχτείς με αναβάθμιση; Δεν νομίζω να σου προσφέρει κάποια διαφορά στην εμπειρία χρήσης.
Αν είναι φυσικά ΟΤΑ από κατασκευαστή οκ, αλλιώς τι να σου πω. Θέλει χρόνο και όρεξη. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.
1. Έρχονται με nougat.
2. Έχει ota update, γιατί να φλασάρεις κάποια άλλη ρομ;
3. Άλλαξε κατευθείαν HDMI καλώδιο και φορτιστή με άλλον 5V 2.5ah ή 3ah γιατί αυτά που βάζει η εταιρεία είναι για τα μπάζα, έκαψα δύο μέχρι να το καταλάβω τι έφταιγε.