Αν δεν πετύχει το streaming γίνεται να ετοιμάσει κανείς κανά μικρό βιντεάκι?
Τί τα έχουμε τα 4κ?
Θα γίνει εγγραφή video και θα ανέβει και στο κανάλι μας στο youtube το βράδυ, δείτε και στην υπογραφή μου για το κανάλι μας. Λογικά θα κάνουμε live streaming μέσω youtube πάλι στο κανάλι μας, ΆΚΥΡΟ (μόλις πρηροφορήθηκα οτι δεν έχουμε μεγάλη ταχύτητα internet, οπότε το δικό μας live στο youtube δεν θα γίνει)
Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)
Δεν προλαβαίνω φίλε Νίκο.
Θέλουν δύο εργάσιμες.
Στην επόμενη συνάντηση θα έχουμε κούπες, καπελακια και μπλούζες, εφόσον είμαστε πανω από 25-30 άτομα. Δεν συμφέρει κομμάτι - κομμάτι. 18 ευρώ μου βγήκε το μπλουζάκι.
Δοκιμασε και εδω.
Ειχα παρει καποτε 2 μπλουζακια με δικο μου λογοτυπο τυπωμενο πανω στο υφασμα και οχι σε σταμπα (ηταν κοντα στο 15αρι).
Στην Συνάντηση θα κληρωθούν και 5Liquid Armor Single Pack εκ των οποίων το 1 από τα 5 θα κληρωθεί σε ένα από τα μέλη που θα μας παρακολουθήσουν από το live streaming και δεν κατοικεί Θεσσαλονίκη.
παίζει να είναι κανένας σας εκεί. είμαι Τσιμισκή με αγια σοφία στο dil. Να μου πει που να παω;
Το βρήκαμε όλα καλά!!!!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk