Παρακαλώ οποίος ξέρει να το κάνει unbrick και είναι από Τρίκαλα, Λάρισα Καρδίτσα παρακαλώ να επικοινωνήσει!
Redminote 3 (mtk) bricked
-
-
Ο/H vaggostrik έγραψε:
Παρακαλώ οποίος ξέρει να το κάνει unbrick και είναι από Τρίκαλα, Λάρισα Καρδίτσα παρακαλώ να επικοινωνήσει!
-
Γεια σου. Μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το post και για να δεις πως γίνεται η διαδικασία δες αυτό το video από το κανάλι του @GR_Macedon βέβαια είναι για το note 2 αλλά η διαδικασία είναι πανομοιότυπη.ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΏ. Προτού όμως κάνεις κάτι, πες μας τι έκανες για να καταλήξεις σε τούβλο.
-
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω πριν. Όταν διάβασα το ποστ το μυαλό μου πήγε σε hard brick (δεν ανοίγει καθόλου). Αν τώρα σου ανοίγει και μπαίνει σε fastboot (soft brick) είσαι πιο "τυχερός" περιμένω απάντηση για να σε βοηθήσουμε όσο πιο καλά γίνεται.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Λοιπόν είχα βάλει την dev rom την κινεζική με sp flash για να ξεκλειδώσω το bootloader... Αφού ξεκλείδωσε κανονικά ξεκίνησα τη διαδικασία για να βάλω twrp και εγκατάσταση την ελληνική.. αλλά κάπου σκάλωνε και δεν το κατάφερα.. Μετά έβαλα την stable κινεζική μέσω αναβάθμισης μήπως γίνει κάτι... πειραματίστηκα βασικά! Δεν κατάφερα κάτι οπότε αποφάσισα να επιστρέψω στη dev rom.... Ξεκινάω τη διαδικασία με sp flash και εκεί έφαγε το κόλλημα!
-
Οκ. Μπορείς να βάλεις. Την 6.3.24 απο το ποστ πάνω δες το βίντεο πως γίνεται η διαδικασία αν και photo το ποστ(δύο φορές μετράμε μια φορά κόβουμε) και μετα να βάλεις τηλ ελληνική όπως έκανα και εγώ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Αν έκανες κάτι πες μας για μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.Περιμένω νέα σου.
-
Ακολούθησα τις οδηγίες στο βίντεο... Φτάνω στο σημείο που κοκκινίζει η μπάρα στο 100% άλλα μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε.... προσπάθησα αρκετές φορές αλλά τπτ....
-
Στον αγγλικό οδηγό που έβαλα από πάνω λέει μια αντιγραφή του αρχείου "MT6795_Android_scatter.txt" από το φάκελο images στον signed_bin.Το λέω γτ την πρώτη φορά που το έκανα ξέχασα να το κάνω αντιγραφή και είχα επιλέξει λάθος αρχείο.Δεν μας είπες τι τούβλο έχεις soft(μπαίνει fastboot) η hard δεν κάνει τπτ.
-
Εγινε και αυτο!
-
-
Hard brick....Τελικά θα το στείλω στο διαχειριστή της σελίδας να το κοιτάξει! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0