Καλησπέρα και εγώ έχω note 4x με το ίδιο πρόβλημα έχει εδώ και δύο μέρες δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή παρόλο που είναι ενεργή δοκίμασα τα πάντα μόνο hart reset δεν έχω κάνει έχει κολιση ο εσθητηρας accelerometer στο καλιμπραρισμα βγάζει σφαλμα.δεν έχω πειράξει τίποτα από την μερα που το πήρα μόνο της αναβάθμισης που έχουν γίνει κανονικά miui 9. 9.0.3.0.τι λέτε να κάνω εν το μεταξύ το έχω κάνει αγώρα από κοτσοβολο πριν κάνα εξάμηνο δεν νομίζω να κάνουν αντικατάσταση δεν είμαι από Αθήνα τι προτείνετε...
Μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις ένα factory reset αλλά θα πρέπει να τα περάσεις όλα από την αρχή μετά.
Σε περίπτωση που δεν δουλέψει, καλό θα ήταν να το πας πίσω στο κατάστημα για έλεγχο στα πλαίσια της εγγύησης
Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη
xiaomi redmi 4x
9.2.5.0
ανοίγω την αυτοματη περιστροφή, γυρίζουν όλα εκτος από τις επαφες;
συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό;
Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω οριζόντια τις επαφές και τα μηνύμαρα;
ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα, έχω το Xiaomi mi8 με το τελευταίο update συγκεκριμένα MIUI Global 11.0.6 Σταθερή 11.0.6.0(PEAMIXM), απο χθές και επειδή χρησιμοποιώ εξωτερική θύρα υπέρυθρων usb c , διαπίστωσα ότι η οθόνη δεν κάνει αυτόματη περιστροφή 180° (πάνω-κάτω) , γενικά σε όλα τα πεδία και εφαρμογές του κινητού . Παρόλο που η εφαρμογή zaza remote που χρησιμοποιώ θα έπρεπε να το κάνει και το έχω επιλέξει απο τις ρυθμίσεις της. Λύνεται αυτό με κάποιο τρόπο , για να μην βάζω κάποια εφαρμογή για μη αυτόματη περιστροφή;