καλησπερα. εχω παρει το xiaomi redmi note 3 και δεν μπορω να το συνδεσω με το pc και δεν μου ανηγει το play store
redmi note 3
-
-
Ο/H stefanos1stelios2 έγραψε:
καλησπερα. εχω παρει το xiaomi redmi note 3 και δεν μπορω να το συνδεσω με το pc και δεν μου ανηγει το play store
-
android 5.0.2 LRX22G MIUI 77.Stable 77.0.19.0(LHNCNCJ) CPU Octa core2,0GHz RAM 3GB
-
Ο/H stefanos1stelios2 έγραψε:
android 5.0.2 LRX22G MIUI 77.Stable 77.0.19.0(LHNCNCJ) CPU Octa core2,0GHz RAM 3GB
Ωστόσο μην ανησυχείς, βρίσκεσαι σε καλά χέρια! -
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ PC ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ PLAY STORE ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
-
Σου βγάζει κάποιο μήνυμα όταν ανοίγεις το play store;Δεν σου άνοιγε απο την αρχή η μετά απο κάποια σου ενέργεια;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ -
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ??????
-
Καλησπέρα και μην αγχώνεσαι
(το υποθέτω από τα κεφαλαία γράμματα που σημαίνουν ότι φωνάζεις)
Ας τα πάρουμε από την αρχή, η ρομ που έχει αυτή την στιγμή το κινητό σου, είναι από αυτές που λέμε "πειραγμένες" από τα καταστήματα.
Σταδιακά θα πρέπει να σκεφτείς να βάλεις κάποια άλλη, είτε κινέζικη, είτε την ελληνική στην οποία θα έχεις καλύτερη βοήθεια μέσ από αυτό το φόρουμ.
Τώρα για το google play...μπορείς να ανεβάσεις μία φωτογραφία το μήνυμα που σου βγάζει ή απλά δεν ανοίγει καθόλου χωρίς μήνυμα ?
Όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς να δώσεις (ειδικά φώτο) τόσο ποιο γρήγορα θα βρούμε λύση
Καλός ήρθες στην παρέα μας -
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Αν δεν φτιάξει με το reset τοτε πρέπει να βάλεις άλλο ρομ οπως είπε ο από πάνω.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0