Διαφήμιση

mi pad 2 βοηθεια !!! bricked

• Αρνητική Απάντηση
      δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν απο εδω μεσα για αυτο και εσβησα και το μηνυμα. ζηταω συγνωμη. βοηθεια ζητησα και αμεσως (σχεδον) ολη η ομαδα διαχείρισης της κοινοτητας αποκριθηκε . απλα το ολο θεμα εχει μεινει εκει που ηταν τοσο καιρο και ισως πιστευα οτι καποιος θα ηξερε τοσο καιρο κατι μιας και εχουν και αλλοι προβλημα.

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως αρνητικό από τον/ην MIUI_ART ()
      Αιτία: Άστοχες μομφές.....

• Ο/H memoulas έγραψε:

Εκανα για άλλη μια φορά αγορά xiaomi συσκευής λόγω της μεγάλης υποστήριξης
      που υπάρχει αλλά κατάλαβα τελικά ότι δεν είναι και τόσο μεγάλη αν δεν υπάρχει χρήμα στην μέση
      Επίσημη υποστήριξη δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα ούτε σε άλλη Ευρωπαική χώρα.
      Γιατί δεν απευθύνεσαι στο ηλ.κατάστημα από όπου το αγόρασες μήπως μπορεί να αναλάβει την επιδιόρθωση της συσκευής σου. Είσαι εντός εγγύησης
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H memoulas έγραψε:

Εκανα για άλλη μια φορά αγορά xiaomi συσκευής λόγω της μεγάλης υποστήριξης
      που υπάρχει αλλά κατάλαβα τελικά ότι δεν είναι και τόσο μεγάλη αν δεν υπάρχει χρήμα στην μέση.
      Αγαπητέ μου φίλε.
      Καταλαβαίνω την πικρία σου και την απογοήτευσή σου αλλά δεν είσαι αντικειμενικός, και το να πετάς τέτοιες μομφές είναι άδικο προς όλους.

1ον) Δεν είμαστε εταιρεία - ούτε μισθωτοί να παρέχουμε εγγύηση και Service και φυσικά ούτε υπάλληλοι της Xiaomi.
      2ov) Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όπου και όταν αυτό είναι εφικτό ανάλογα με τις συνθήκες.
      3ον) Δεν έχουμε όλες τις συσκευές στην διάθεσή μας, και όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να βοηθήσεις κάποιον άλλο, όταν ο ίδιος δεν έχεις την πείρα της συσκευής.
      4ον) Όλα τα μέλη αλλά και η ομάδα διαχείρισης προσφέρουν αφιλοκερδώς τον ελεύθερο χρόνο τους βοηθώντας όσο καλύτερα μπορούν όλους σας.
      5ον) H μομφή σου για τα χρήματα είναι εντελώς άστοχη και προσβλητική και δυστυχώς για εσένα, δείχνει πως δεν έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι.

Θα έπρεπε να ερχόσουν σε συνεννόηση με το κατάστημα που αγόρασες την συσκευή και να την έστελνες για έλεγχο.
      Μπορεί το Service της Xiaomi να έχει την δυνατότητα του Recover και να σου στοίχιζε φθηνά.

Από εκεί και πέρα, λυπάμαι για την τροπή που πήραν τα πράγματα με την συσκευή σου, αλλά περισσότερο λυπάμαι για τις μομφές σου.
      Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα με μαγικό τρόπο να λύναμε όλα τα προβλήματά σας, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν,

Αυτά τα ολίγα.... :!:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H memoulas έγραψε:

βοηθεια ζητησα και αμεσως καποια μελη αποκριθηκαν
      βασικά δεν ήταν απλά κάποια μέλη... Ήταν σχεδόν όλη η ομάδα διαχείρισης της κοινότητας. :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • @memoulas ένας αναφέρει τον παρακάτω οδηγό με τον οποίο κατάφερε να ζωντανέψει το mipad 2 του που ήταν στην ίδια κατάσταση με σένα! Σου παραθέτω τα λινκ που βρήκα και ακολούθησα και τέλος με google trasnlate σου παραδίδω τον παρακάτω οδηγό:

1) Enable Oem-options On A Bricked Mi Pad 2 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support (Μετά ποστ #2)

2) 手把手教你如何把小米平板2刷成WIN10系统!_小米平板2_MIUI论坛 (μετά google translate)

3) Καλή επιτυχία! :)

First, update the BIOS version

In
      order to better use the win10 system, you need to update the
      corresponding version of bios, brush into transition android version can
      be updated and unified bios version.
      Prerequisite: miflash Brush tool has been installed, make sure the driver is properly installed millet

Step1: Download millet flat 2 Android wire brush package and platform-tools, and extract;
      Android wire brush package: Link: http://pan.baidu.com/s/1jHmmo30 Password: qb9i
      adb tool: tools.rar-Platform (1.44 MB, downloads: 11626)

Step2:
      millet flat 2 manually enter Fastboot mode, enter the platform-tools
      folder in the folder blank (as shown at the red box) pressing the shift
      key + right mouse button and select "Open Command Window Here."

Step3: The Android wire brush inside the package flash_all.bat file into the command line, hit Enter, wait for the completion of Brush.

Step4: After the completion of Brush, typing on the command line and press Enter fastboot reboot command to restart the tablet, etc. The system represents a complete bios update was successful;

Second, install the Windows 10 system

Brush before you need the tool: Type-C OTG line, at least U disk 8G memory, FAT32 format <br /> The new bios default settings can be started from the U disk, the first step in determining when successfully updated bios,

Step5: Download win10-10586-Tkey.zip, unzip the PC, and copy all the unpacked files to the root directory of U.

Windows 10 Brush Pack: link: link: http://pan.baidu.com/s/1dEqDWh7 Password: 5477

Step6: millet flat 2 shutdown, connecting U disk OTG cable and equipment, the initiator can be self-installed, the following figure appears it means being installed.

Step7: After installation is complete, it will automatically shut down, you can manually press the power button to boot

Third, brush back MIUI system

Windows and support each brush MIUI, but need to brush back Android can brush back MIUI.

Step8: enter dnx mode
      In the off state, press the power button to start the device, in the event when the rice, long press the volume + volume, about 15 seconds into the dnx mode.
      After successfully entered dnx, a line will appear in the MI English word at the top left: "DNX FSTBOOT MODE ...".

[b]Step9:[/b] brush into fastboot file open CMD follow step2 step, enter the command "fastboot boot C: \ (path to your store Android wire brush package) \ Native-release \ images \ loader.efi", and then hit Enter, Equipment m rabbit fastboot screen appears.

Step10: brush back Android system in accordance with the steps step3, flash_all brush into the can, after completion of the manual knock command "fastboot reboot" to reboot the device.

Step11: Back brush MIUI system to download MIUI Developer Edition / stable release wire brush pack by miflash brush into it.
    • Σε ευχαριστώ πολυ για τον οδηγό. Και για τον χρόνο σου τον εχω ηδη διαβασει. Το ολο προβλημα με την δικη μου περιπτωση είναι οτι δεν αναγνωριζεται απο το υπολογιστή. Για αυτο και ζηταω βοήθεια αν υπαρχει καποια hardware μεθοδος. Οπως με το mi pad1.

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μάλιστα..Παρόλο που δεν φαίνεται να φαίνεται στον υπολογιστή αφού το συνδέεις έχεις κάνει δοκιμή μπας και το βλέπει το intel εργαλείο? Γιατί αν δεν κάνω λάθος έχει τύχει πάλι να μην φαίνεται αλλά να είναι σε fastboot mode με μαύρη οθόνη και να το βλέπει το tool και να φλασάρει!!!

Αν μπορέσω να βρω και κάτι άλλο ενημερώνω!!
    • Διαφήμιση
    • Ναι εχω δοκιμασει τα παντα με ολα τα προγραματα και ολους τους συνδιασμους κουμπιων. Δυστυχώς τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ να σαι Καλά.

• Και εμένα δεν το αναγνώριζε ο υπολογιστής και άλλαξα σε άλλον και το αναγνώρισε...

Μετά από καμιά 100η προσπάθειες
    • Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και εγώ σέ ένα pipo τάμπλετ. Η nand memory που έπρεπε να βραχυκυκλώσω ήταν κάτω από μια μεταλλική πλάκα περίπου σαν το δικό σου. Τη σήκωσα λίγο και βρήκα τα πιν που έπρεπε να βραχυκυκλώσω και το αναγνώρισε ο υπολογιστής. Δοκίμασε σηκώνονται καθόλου οι μεταλλικές πλάκες?
    • mi pad 2 βοηθεια !!! bricked

αυτα φαίνονται απο το μονο καπακι που ανοίγει ολα τα άλλα είναι κολλημένα

• Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Και εμένα δεν το αναγνώριζε ο υπολογιστής και άλλαξα σε άλλον και το αναγνώρισε...

Μετά από καμιά 100η προσπάθειες

Το εχω δοκιμασει σε τέσσερα pc με ολους τους τροπους και drivers