Αυτα ειναι τα στοιχεια
EΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΜ ΣΕ ΧΙΑΟΜΙ REDMI ΝΟΤΕ 2 PRIME
-
-
Με όλο τον σεβασμό, ακόμα δεν μας έχεις πει ποια ρομ έχει το κινητό και το MTK Droid tools δεν είναι η σελίδα του κινητού "Σχετικά με το τηλέφωνο".
Επίσης εδώ στο φόρουμ δεν έχουμε αναφέρει MTK Droid tools, ούτε αναφέρεται σε κάποιον από τους οδηγούς για το Redmi Note 2. -
Εχεις απολυτο δικιο για το tools αυτο αλλα δεν ξερω πως να κανω screen απο το κινητο.
MIUI VERSION miui 5.9.2 beta. -
Πάμε από την αρχή τότε
print screen έχει λειτουργία η ίδια η MIUI, κατεβάζεις την κουρτίνα από το πάνω μέρος της οθόνης (τις συντομεύσεις, ειδοποιήσεις κτλ).
Η μία σελίδα είναι οι ειδοποιήσεις, η άλλη είναι οι συντομεύσεις, στις συντομεύσεις υπάρχει και μία που λέει "Στιγμιότυπο"...με αυτήν την συντόμευση κάνεις print screen αυτό που δείχνει η οθόνη
Τι λειτουργικό έχεις στον υπολογιστή ? Είναι περίεργο με το Mi PC Suite να μην βλέπεις το κινητό στον υπολογιστή αλλά ταυτόχρονα να το βλέπεις συνδεδεμένο στο MTK Droid Tools..θα έλεγα να του κάνεις απεγκατάσταση, ίσως να μπλοκάρει το Mi PC Suite. -
windows 7 32 εχω.δεν εχει στις κουρτινες το στιγμιοτυπο που μου λες αλλα και να το ειχε δεν το ηξερα. το τοολσ αυτο δεν ειχε εγκατασταση setup σε ενα φακελο ητανε και τρεχεις το exe.Τι να πω εχω πελαγωσει.Τοσο διαβασμα ειχα χρονια να κανω.Τοσες προσπαθειες ακαρπες .Εμενα δεν μου βγαινει.Ενταξει δεν ειμαι και σχετικος (για να μη πω ασχετος) αλλα οχι και τοσο βρε παιδι μου. (εκφραση)
-
Απλά έχεις μπλέξει πολλά διαφορετικά πράγματα..σβήστα όλα, κάνε απεγκατάσταση τα παλιά, δεν τα χρειάζεσαι...
κατέβασε και το usbdeview να διαγράψεις τις MTK συσκευές από τις COM, διάβασε πάλι τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) κατέβασε τα αρχεία που γράφει και ΜΟΝΟ αυτά, τίποτα άλλο και βάλε τα σε έναν νέο φάκελο "RedmiNote2"...χαλάρωσε λίγες μέρες, έτσι κι αλλιώς το κινητό σου λειτουργεί
Όταν είσαι έτοιμος και θες να δοκιμάσεις πάλι εδώ ήμαστε, όλα θα λυθούν -
οκ σε ευχαριστω. Καλο βραδυ.
-
-
Καλησπερα και παλι.Εκανα τον οδηγο με το mi flash (τον ειχα κανει παλι) και:
1)Volume down + power δεν βγαζει τον mitu αλλα ενα κινεζικο μενου
2)volume up + power βγαζει στη μεση και αριστερα της οθονης τρεις επιλογες (1:recovery 2:fastboot 3:normal)
παταω την επιλογη 2:fastboot ανοιγω το miflash παταω refresh και δεν βλεπει τη συσκευη.
Κανω κατι λαθος?
Η επιλογη 1:recovery γραφει οταν ανοιγει:
Android system recovery <3e> KTU84P test-keys και απο κατω εχει τις επιλογες.
reboot system now
apply update from ADB
apply update from sdcard
apply update from cache
wipe data/factory reset
wipe cache partition
backup user data
restore user data
Οτι και να του εχω βαλει να κανει install ξεκιναει και μετα απο λιγο γραφει installation aborted. -
Ο/H dimitris22 έγραψε:
Οτι και να του εχω βαλει να κανει install
-
Μα οτι και να του κανεις δεν περναει με τιποτα.τα χω παιξει τοσες μερες.Εχει μουλαρωσει.
-
Καλησπερα.Θελω να σας πω τελικα τι εγινε με το redmi note 2 που με τιποτα δεν μπορουσα να περασω την ελληνικη ρομ.Ο λογος ηταν ενας και μοναδικος το xiaomi redmi note 2 ηταν FAKE. Ειχε αλλον επεξεργαστη και αλλες προδιαγραφες μικροτερες απο το original.Δυο τηλεφωνα μου στειλανε και τα δυο ηταν FAKE.Τα αγορασα απο το
DG.DHGATE.COM.Εφαρμοσα την διαδικασια της επιστροφης και ειμαι στην αναμονη για να δω αν μου επιστρεψουν τα χρηματα.Βεβαια ολο αυτο ειχε και τα θετικα του. Γνωρισα αυτο το FORUM.Διαβασα παρα πολυ και απεκτησα εμπειρια.
Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου ολα τα παιδια του forum που ανταποκριθηκαν αμεσως απο το πρωτο μυνημα μου και μου εδιναν οδηγιες για το πως θα περασω την ελληνικη ρομ μα ποιο πολυ απο ολους θελω να ευχαριστησω τον NasDriver για την προσπαθεια που εκανε και τις ωρες που ασχοληθηκε προσπαθωντας να επαναφερουμε το ενα κινητο που το ειχα κανει τουβλακι οπως το λενε εδω στο FORUM.
Λογω των ημερων θελω να ευχηθω σε ολους
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Σας ευχαριστω πολυ για ολα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0