Το username μου (koko) αποδείχτηκε προφητικό μιας και όταν το επέλεξα δεν ήξερα ότι το boss θα σκαρφίζονταν κότες και αυγά!... Αλλού τα κακαρίσματα και άλλου γεννάν οι κότες ομως!...
Και στα σοβαρά τωρα, το "koko" ειναι οι δυο απο τις τρεις συλλαβές του ονόματος μου...
Το username μου (koko) αποδείχτηκε προφητικό μιας και όταν το επέλεξα δεν ήξερα ότι το boss θα σκαρφίζονταν κότες και αυγά!... Αλλού τα κακαρίσματα και άλλου γεννάν οι κότες ομως!...
Και στα σοβαρά τωρα, το "koko" ειναι οι δυο απο τις τρεις συλλαβές του ονόματος μου...
Γρίφους μας βάζεις τώρα... Ποιό όνομα έχει δύο "κο-κο" μέσα? Πλάκα μας κάνεις?
Εμένα μου θυμίζει, τα στρώματα "κόκο-ματ" όταν νυστάζω, "κόκο-ρα" (κρασάτο) όταν πεινάω, και όταν τρώω "κοκο-ρέτσι" ακούγωντας τον "Κόκο-τα" παθαίνω και "κοκο-μπλόκο" που δεν μπορώ να το βρω το όνομά σου, "κοκό-να" μου!
Γρίφους μας βάζεις τώρα... Ποιό όνομα έχει δύο "κο-κο" μέσα? Πλάκα μας κάνεις?Εμένα μου θυμίζει, τα στρώματα "κόκο-ματ" όταν νυστάζω, "κόκο-ρα" (κρασάτο) όταν πεινάω, και όταν τρώω "κοκο-ρέτσι" ακούγωντας τον "Κόκο-τα" παθαίνω και "κοκο-μπλόκο" που δεν μπορώ να το βρω το όνομά σου, "κοκό-να" μου!
"Κοκώνα" λοιπον το ονομα μου κ για τους δυσπιστους διατίθεται και φωτο ταυτότητας!