εμετική Άντζελα και ακομα πιο εμετική η διαφήμισηΟ/H caeser έγραψε:
Ψάχνοντας για αυγά.. βρήκα αυτό:
Χαχαχαχαχαχα!
[Επίσημη έναρξη] Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού
-
-
οταν μιλάμε για αυγά ......
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H koko έγραψε:
Εν αναμονή λοιπον της επίσημης παρουσίασης του!
OffTopic@caeser Μόλις ειδα ότι άλλαξες την υπογραφή σου! Έβγαλες το άσπρο πουκαμισάκι και έγινες trendy, man! Σωστή επιλογή και... Με γειές!
-
Ο/H caeser έγραψε:
Σιγά μη σου ξέφευγε εσένα τέτοια αλλαγή! Εδώ ένα αυγό παραπάνω πήρα και το σχολιάσες ...και από τότε (εδώ και μια βδομάδα) δεν έχω σταυρώσει ούτε τσόφλι! Το νου σου φουκαριάρα μου, μη μου σκιστεί κανά πουκάμισο με το "μάτι" σου... θα σε ΣΚΙΣΩ! Χαχαχα!
Μετα τον @mixaliscy και τον @Giannisagal, βρέθηκε και τρίτος κοκωνόπληκτος; Τέτοια λέτε και θα μου βγει το ονομα! -
-
Μπράβο Μιχάλη! Και σε ειχα και σε μεγάλη εκτίμηση!
-
-
Ο/H koko έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Σιγά μη σου ξέφευγε εσένα τέτοια αλλαγή! Εδώ ένα αυγό παραπάνω πήρα και το σχολιάσες ...και από τότε (εδώ και μια βδομάδα) δεν έχω σταυρώσει ούτε τσόφλι! Το νου σου φουκαριάρα μου, μη μου σκιστεί κανά πουκάμισο με το "μάτι" σου... θα σε ΣΚΙΣΩ! Χαχαχα!
Μετα τον @mixaliscy και τον @Giannisagal, βρέθηκε και τρίτος κοκωνόπληκτος; Τέτοια λέτε και θα μου βγει το ονομα!
" Γεωπόνος”
-
OffTopicΚαλά τώρα εσεις οι τρείς @mixaliscy @caeser και @Giannisagal πιστεύεται ότι ακόμα και οι τρείς μαζί μπορείτε να ανταπεξέλθεται στην @koko ???
-
Ο/H Bodai έγραψε:
OffTopicΚαλά τώρα εσεις οι τρείς @mixaliscy @caeser και @Giannisagal πιστεύεται ότι ακόμα και οι τρείς μαζί μπορείτε να ανταπεξέλθεται στην @koko ???
" Γεωπόνος”
-
Μαυρογατα εγω!
Να σας ασπρίσουν τα κόκκινα αυγα βρε! Αρνί να πιάνετε, κολοκύθι να γινεται! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0