ΣΩΣΤΟς! δουλεψε και σε μενα απλα εδωσε τα προνομια απο τα δικαιωματα ρουτ του κινητου οχι απο το su.σε ευχαριστω παρα πολυ.Ο/H ak2768 έγραψε:
[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Με μια πρωτη ματια η εκδοση πεταει και επιδιορθωνει καποια προβληματα που ειχα στην προηγουμενη. Γνωριζουμε ποτε θα παρει το mi note pro android 6 μηπως??
-
Ο/H Giannis Sideris έγραψε:
Με το update του su τι κάνω; μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Κανε κανονικά update και είσαι οκ...
Όλες οι dev είναι ROOT.
Δεν χρειάζεται προφανώς να βάλετε το superSU..
Από το κέντρο ασφαλείας>> Δικαιώματα θα δώσετε προνομια root στην εφαρμογή που τα ζητάειRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Thars έγραψε:
ακομα μου βγαζει error 7 κατα το flash sto TWRP μαλλον έχει ενημερωθεί το TWRP και δε δέχεται ούτε την stable rom τι να κανω?
Όταν βάλεις την τελευταία Version να ξέρεις πως μπορεί να κάνει μέχρι και πάνω 20-30 λεπτά να τελειώσει το πρώτο Boot σε Lollipop. -
Ο/H mass22 έγραψε:
Με το update του su τι κάνω; μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Έχουμε ενεργοποιήσει το ROOT μέσα από τον Root Manager της MIUI.
Ξανακάνε το Flash της ROM μέσα από το ΤWRP Recovery. -
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
παιδες οκ σε mi note pro .........το κιν παίζει να ναι και το καλύτερο ever όχι ότι επειδή το έχω απλά επειδή απλά τα σπάει. Μόνο η διαδικασια της αναβάθμισης φανταστείτε κάνει 6-7 λεπτά. Σε σχέση με τα άλλα που διαβάζω. Το συνιστώ ανεπιφυλακτα.
οσο για οθόνη 2k τα λέει όλα. Δίπλα δίπλα σε lg g4 και δεν βλέπεις διάφορα.
-
-
-
Ο/H Thars έγραψε:
Φίλε ευχαριστώ το τελευταιο ROM που στειλες ηταν σωτηριο! εχω όλη μέρα σημερα και γω δε ξέρω ποσες φορες εχω ανοιξει και κλεισει τη συσκευη δε το ξαναπειράζω δε το ξαναπειραζω... ολο έτσι λέω.
-
thanks!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα