- καλημέρα σήμερα μου έβγαλε αυτό έκανα επαναφορά και δεν το έβγαλε ξανά
[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
καλημερα.εχω περιεργεια στα mirror ποιος επιλεγει την γερμανια χεχε ..
-
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
καλημερα.εχω περιεργεια στα mirror ποιος επιλεγει την γερμανια χεχε ..
There is no place like 127.0.0.1 -
Λοιπόν, θυμάστε που στο mi3 παρατηρούσα με mm μετρια κατανάλωση μπαταρίας από xiaomi.framework.services και Google play services (περισσότερο από την οθόνη). Το πρόβλημα λύθηκε, όχι τόσο με την τελευταία ρομ, όσο από την απενεργοποίηση του manage app usage (πριν το είχα standard) στο menu battery performance. Τώρα απλά η μπαταρία του mi3 (με την 6.4.7 πάνω) πέφτει περίπου 0.7% την ώρα σε αδράνεια, με ανοιχτό WiFi και data. Πολύ καλή απόδοση.
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Ο/H fanatic έγραψε:
Λοιπόν, θυμάστε που στο mi3 παρατηρούσα με mm μετρια κατανάλωση μπαταρίας από xiaomi.framework.services και Google play services (περισσότερο από την οθόνη). Το πρόβλημα λύθηκε, όχι τόσο με την τελευταία ρομ, όσο από την απενεργοποίηση του manage app usage (πριν το είχα standard) στο menu battery performance. Τώρα απλά η μπαταρία του mi3 (με την 6.4.7 πάνω) πέφτει περίπου 0.7% την ώρα σε αδράνεια, με ανοιχτό WiFi και data. Πολύ καλή απόδοση.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
" Γεωπόνος”
-
-
Ο/H fanatic έγραψε:
Πας battery & performance και μετά manage apps battery usage το οποίο βάζεις στο off.
" Γεωπόνος”
-
Δυστυχώς δεν έχω ελληνικό menu. Είναι στις ρυθμίσεις στο menu που βλέπεις την χρήση της μπαταριας, ακριβώς από κάτω...
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Ο/H fanatic έγραψε:
Δυστυχώς δεν έχω ελληνικό menu. Είναι στις ρυθμίσεις στο menu που βλέπεις την χρήση της μπαταριας, ακριβώς από κάτω...
" Γεωπόνος”
-
Στο Redmi 2 δεν κατάφερα να περάσω την 6.3.31, ούτε και την 6.4.7, παρόλο που δοκίμασα όλους τους διαθέσιμους τρόπους, ακόμα και factory reset. Τι κάνω λάθος ;; Η συσκευή μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μένει με την τελευταία ROM 6.3.3.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H Theodore έγραψε:
Τι κάνω λάθος ;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Την πρώτη φορά προσπάθησα μέσω updater, μετά μέσω recovery, στην συνέχεια έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δοκίμασα και με τους δύο τρόπους. Απ' ότι διάβασα χθες δεν χρειάζεται να μετονομάσουμε το αρχείο αναβάθμισης, αλλά δεν κατάφερα να την κάνω παρόλο που που δοκίμασα και μετονομάζοντας το αρχείο σε update.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα