ευχαριστώ!Ο/H petran7777 έγραψε:
Aυτο είναι για τα lock screens δεν είναι υποχρεωτικό να το χρησιμοποιείς.Ο/H strumf13 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε η συσκευή προχθές και εχθές την έβαλα...παρατήρησα ότι όταν το κλειδώνω πριν βάλω κωδικό για να το ξεκλειδώσω πάνω δεξιά έχει ένα στρόγγυλο με κάτι σαν λουλουδάκι μεσα (συγνώμη για τη άθλια περιγραφή ) που δεν έχω ιδέα τι είναι....όταν το πατάω κάνει σαν να φορτώνει όμως δεν γίνετε τίποτα και μετά κολλάει και πρέπει να κάνω επανακκίνηση ή να το βάλω σε λειτουργία πτήσεις για να επανέλθει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα έτσι μπόρεσα να το κάνω.
Δες το βίντεο.
[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Πολύ καλή ρομ αυτήν την εβδομάδα... Μόνο ένα lagaki μικρό!!! Στο LEO τουλάχιστον όπου χρεισημοποιω αδηνφει σχεδόν 1,1 Ραμ ελεύθερη χωρίς να τρέχει κάτι πατά μόνο στο αυτόματο το vider....τίποτε άλλο!!! Από μπαταρία μορω να πω σπέσιαλ άνετα 29 ώρες χωρίς ίντερνετ μόνο τηλέφωνικες κλήσεις...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
σας ζηλευω βρε μαγκες που κανετε αναβαθμισεις στα κινητα σας μπραβο.μακαρι τα παιδια να βρουν λιγο χρονο μπας και μας δωσουν καμια αναβαθμιση στο ρυζακι να παρει καμια ανασα γιατι τον τελευταιο καιρο δεν μας τα λεει καλα.τουλαχιστον και αυτοι οι κινεζοι να βγαζανε μια τελευταια stable v7.1 να βαλουμε μια τετοια να τελειωνουμε.
διοτι χρημα για καινουργιο κινητο δεν παιζει,ελπιζαμε στην κληρωση αλλα κουβα πιασαμε αχαχα -
Ο/H mparaxir έγραψε:
σας ζηλευω βρε μαγκες που κανετε αναβαθμισεις στα κινητα σας μπραβο.μακαρι τα παιδια να βρουν λιγο χρονο μπας και μας δωσουν καμια αναβαθμιση στο ρυζακι να παρει καμια ανασα γιατι τον τελευταιο καιρο δεν μας τα λεει καλα.τουλαχιστον και αυτοι οι κινεζοι να βγαζανε μια τελευταια stable v7.1 να βαλουμε μια τετοια να τελειωνουμε.
διοτι χρημα για καινουργιο κινητο δεν παιζει,ελπιζαμε στην κληρωση αλλα κουβα πιασαμε αχαχα
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@akantzis θα το συνεχισουμε αυριο αυτο. Φροντισε η συσκευή σου να ειναι >70% φορτισμένη..
live every day as it was the last day of your life!! -
Για ποια συσκευή μιλάμε γιατι με το screenshot μπερδευτηκα. Είναι το Redmi 2???
Ο/H akantzis έγραψε:
.. ωστοσο ηθελα να σε ρωτησω εαν κανω factory reset δεν επανερχονται οι εφαρμογες??
Ο/H akantzis έγραψε:
παντως δεν μπορω να καταλαβω με τπτ γιατι κανει τοσο μεγαλη χρηση των cpus ενω δεν ειχα θεμα με καποιεσ προηγουμενες ρομ..? μπορει να λυθει αυτο?? κοιτα π.χ...
Τωρα το γεγονός ότι κολλάει το album μάλλον φτάει κάτι άλλο και χρειάζεται ψάξιμο.. -
-
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
. Το έχει κάνει κανένας;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ουσιαστηκά θέλει να σε κάνεις να ενεργοποιήσεις το online backup των φωτό με τον mi λογαριασμό σου, ώστε να έχεις online τις πρωτότυπες και στο κινητό σε πιο χαμηλή ποιότητα, για να έχεις χώρο για καινούργιες και ν'αγοράσεις online χώρο.
Το έχω γεμήσει προ πολλού εγώ -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μα αφού εγώ θέλω να αγοράσω και δεν μπορώ...
Το έχω γεμήσει προ πολλού εγώ
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα