Διαφήμιση

[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H akantzis έγραψε:

διορθωθεί η κατάσταση γενικά ή μάλλον δεν παίζει ρόλο αυτό μιας κ με τα downgrade ξεπαστρεφτηκε το κινητό???
    Δεν εχει παθει τίποτα το Redmi 2 σου απλά η rom είναι σε μια κατάσταση που μπορει να σου βγάλει προβλήματα.Το πόσο σοβαρα δεν μπορώ να ξέρω, το περιεχόμενο του άλμπουμ είναι προσβάσιμο απο απο τον η/υ σου??
    γεννικα ειναι προσβασιμο..εβαλα το quick pic (google app) και τα αρχεια ειναι οκ κ προσβασιμα...μου ειχες πει για καθαρη εγκατασταση να το κανουμε τελικα ή βαζοντας καποια στιγμη μια νεοτερη ρομ μπορει να στρωσει???επισης δεν καταλαβα εαν εννοεις οτι οι cpus lλειτουργουν κανονικα ή οχι?? παντως καποια στιγμη με προηγουμενη ρομ - δεν θυμαμαι ποια - μονο ο core1 λειτουργουσε κ οι υπολοιποι 3 εγραφαν απλως ''idle'' δλδ τιποτα...
    live every day as it was the last day of your life!!
  • Ο/H akantzis έγραψε:

γεννικα ειναι προσβασιμο..εβαλα το quick pic (google app) και τα αρχεια ειναι οκ κ προσβασιμα...μου ειχες πει για καθαρη εγκατασταση να το κανουμε τελικα ή βαζοντας καποια στιγμη μια νεοτερη ρομ μπορει να στρωσει???επισης δεν καταλαβα εαν εννοεις οτι οι cpus lλειτουργουν κανονικα ή οχι?? παντως καποια στιγμη με προηγουμενη ρομ - δεν θυμαμαι ποια - μονο ο core1 λειτουργουσε κ οι υπολοιποι 3 εγραφαν απλως ''idle'' δλδ τιποτα...
    Λοιπόν να διευκρινισουμε το εξης: Για να κάνουμε καθαρή (επειδή θα χαθούν τα πάντα!! και το περιεχομενο του αλμπουμ) θα πρεπει πρωτα να κρατηθούν σε backup τα σημαντικά για σενα περιεχόμενα της συσκευής. Και αυτό ίσως να θέλει τρόπο για να γινει.
    Οσον αφορά το CPU load (απο το screenshot):
    Αν δεις εδω => Snapdragon 410 Mobile Processor with Quad-Core CPUs | Qualcomm θα δεις ότι το κάθε core του soc που έχει το Redmi 2 πάει μέχρι 1.2Gh Οπότε το 800 που είδες είναι λίγο, όσον αφορά τώρα το Idle που παρατήρησες εχεις δίκιο αν και πιστεύω ότι το προκάλεσε το DroidInfo. Γι' αυτό σου τόνισα ότι με Utilization 5.6% της επεξεργαστικής ισχύος της συσκευής το Redmi 2 απλά κοιμάται!!

Πες μου τώρα στην κατάσταση που είναι το Redmi 2 έχει λειτουργικό TWRP??
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H akantzis έγραψε:

Λοιπόν να διευκρινισουμε το εξης: Για να κάνουμε καθαρή (επειδή θα χαθούν τα πάντα!! και το περιεχομενο του αλμπουμ) θα πρεπει πρωτα να κρατηθούν σε backup τα σημαντικά για σενα περιεχόμενα της συσκευής. Και αυτό ίσως να θέλει τρόπο για να γινει.Οσον αφορά το CPU load (απο το screenshot):
    Αν δεις εδω => Snapdragon 410 Mobile Processor with Quad-Core CPUs | Qualcomm θα δεις ότι το κάθε core του soc που έχει το Redmi 2 πάει μέχρι 1.2Gh Οπότε το 800 που είδες είναι λίγο, όσον αφορά τώρα το Idle που παρατήρησες εχεις δίκιο αν και πιστεύω ότι το προκάλεσε το DroidInfo. Γι' αυτό σου τόνισα ότι με Utilization 5.6% της επεξεργαστικής ισχύος της συσκευής το Redmi 2 απλά κοιμάται!!

Πες μου τώρα στην κατάσταση που είναι το Redmi 2 έχει λειτουργικό TWRP??
    ναι εχει ...βασικα οταν μου κολλησε εκανα reboot με πατημενο volume + & power button και μου εβγαλε ενα menu που να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι τι ηταν..παντως απο εκει επελεξα το κουμπι recovery κ φωρτωσε το TWRP δεν θυμαμαι ποια εκδοση αλλα απο εκει τελικως εβαλα κ την gtv 6.3.31 που εχω τωρα...
  • Διαφήμιση
  • @akantzis σε TWRP και με συνδεδεμενο το Redmi 2 στο pc σου το τελευταίο βλέπει τα περιεχόμενα του εσωτερικου αποθηκευτικού χώρου?

Εχεις κάνει backup τις επαφές σου (πχ export σε vcf αρχείο??)
  • @Bodai να προσθεσω οτι backup τα αρχεια που θελω τα πηρα ηδη...με es explorer.. οποτε ειμαι οκ
  • Ο/H Bodai έγραψε:

@akantzis σε TWRP και με συνδεδεμενο το Redmi 2 στο pc σου το τελευταίο βλέπει τα περιεχόμενα του εσωτερικου αποθηκευτικού χώρου?

Εχεις κάνει backup τις επαφές σου (πχ export σε vcf αρχείο??)
    δεν το εχω δοκιμασει με pc.. οι επαφες εχουν βbackup απο google account..για να μην κουραζεσαι τι θα πρεπει να κανω βημα βημα για να ειμαι οκ ..ασε τα αρχεια κ τις επαφες τις εχω..ουτως ή αλλως εχει backup και το mi account μου..ετσι δεν ειναι??
  • @akantzis

• κατεβασε την τελευταια rom (για την συσκευή σου) και αντεγραψε την στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου
    • Reboot => TWRP
    • Πάτα στην επιλογή Backup και περιμενε να τελειώσει
    • οταν τελειώσει κάνε Back => Main Menu και μετά Wipes/Advanced και κάνε τικ στα Cache & Dalvik Cache & Data (= Factory Reset) Swipe για να γίνει το Wipe
    • οταν τελειώσει κάνε Back => Main Menu & πατάς Install (στο file manager δειξε την rom που κατεβασες)
    • οταν τελειώσει (χωρίς προβλήματα) Reboot => System.
    Μετα το τέλος της διαδικασίας θα πρέπει να επαναφέρεις τα backup σου.

Καλη επιτυχια
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Bodai έγραψε:

@akantzis

• κατεβασε την τελευταια rom (για την συσκευή σου) και αντεγραψε την στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου
    • Reboot => TWRP
    • Πάτα στην επιλογή Backup και περιμενε να τελειώσει
    • οταν τελειώσει κάνε Back => Main Menu και μετά Wipes/Advanced και κάνε τικ στα Cache & Dalvik Cache & Data (= Factory Reset) Swipe για να γίνει το Wipe
    • οταν τελειώσει κάνε Back => Main Menu & πατάς Install (στο file manager δειξε την rom που κατεβασες)
    • οταν τελειώσει (χωρίς προβλήματα) Reboot => System.
    Μετα το τέλος της διαδικασίας θα πρέπει να επαναφέρεις τα backup σου.

Καλη επιτυχια
    ευχαριστω...θα το δοκιμασω οταν θα ειμαι ετοιμος κ ψυχολογικα και θα ενημερωσω.. :thumbsup:
  • @Bodai αν μετα τη εγκατασταση επαναφερει το backup θα ειναι σα να μη εκανε τιποτα....
    εκτος αν ενοεις επαφες και φωτογραφιες μονο
  • Καλημέρα η ποιο χάλια ρομ σε μπαταρία σε μένα μέχρι στιγμής!
    Ούτε μια μέρα αυτονομία με λίγο πάνω από μια ώρα οθόνη....
    Πρώτη φορά το βλέπω έτσι το mi3w :shock:
    ΥΣ:το site σέρνεται απελπιστικά με dolphin & Chrome
  • Διαφήμιση
  • Ο/H faklan έγραψε:

Καλημέρα η ποιο χάλια ρομ σε μπαταρία σε μένα μέχρι στιγμής!
    Ούτε μια μέρα αυτονομία με λίγο πάνω από μια ώρα οθόνη....
    Πρώτη φορά το βλέπω έτσι το mi3w :shock:
    ΥΣ:το site σέρνεται απελπιστικά με dolphin & Chrome
    συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε σε ολα το ιδιο και σε μενα!!!!!!!!

" Γεωπόνος”