Διαφήμιση

[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • καλημερα,

εχω την 6,4,7 dev την επισημη.

Πρωτη φορα αντιμετωπίζω το εξης bug:

δεν μου ενημερώνει το google calendar και το keep.

εσβησα cashe, μολις επανεκκινησα ενημερωσε ,μετα τιποτα....

επανεγκατασταση google calendar, επανεκκινησα, ενημερωσε ,μετα τιποτα....

το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο?
  • Καλημέρα! Ρε παιδιά εξακολουθεί να μου σβήνει η συσκευή και ενώ νομίζω ότι είναι ανοιχτή, τη βλέπω να ζητάει pin σαν να έχει κάνει επανεκκίνηση. Έκανα καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά εφαρμογών, έκανα τα wipe, έκανα calibration τη μπαταρία. Τίποτα. Μετά από 1-1μιση μέρα το ίδιο. Σε όλες τις ΡΟΜ. Σαν να ξεμένει από μνήμη και κάνει restart. Καμία ιδέα; Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • @chrisfkr @pkatsaras Εμένα δε μου παρουσιάζει τίποτα από αυτά.. Με τις προηγούμενες 2 ρομ είχα 2 random reboot το βράδυ όμως που δε το χρησιμοποιούσα.. Με την τελευταία ακόμα δεν έχω κάποιο reboot.
  • Flash την 6.4.7 στο Redmi Note 2 έπειτα από την 6.3.31 η οποία 4-5 έσβηνε το τηλ χωρίς να το καταλάβω.Από χθες το βράδυ που την φλασαρα δεν έχω διαπιστώσει κατι προς το παρόν βεβαιως-βεβαιως...Anyway , τις ευχαριστίες στους ιθύνοντες του forum!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

@chrisfkr @pkatsaras Εμένα δε μου παρουσιάζει τίποτα από αυτά.. Με τις προηγούμενες 2 ρομ είχα 2 random reboot το βράδυ όμως που δε το χρησιμοποιούσα.. Με την τελευταία ακόμα δεν έχω κάποιο reboot.
    Αυτό εννοούμε! Και μάλιστα το βράδυ είναι και επικίνδυνο αν έχεις βάλει ξυπνητήρι για το πρωί! Σήμερα μου το έκανε ενώ το φόρτιζα! Και μου το έκανε άλλη μία φορά το Σαββατοκύριακο ενώ το είχα στην τσέπη. Μου το κάνει σε κάθε έκδοση, κάθε βδομάδα, περίπου μετά από 1 - 1μιση μέρα χωρίς να το έχω κλείσει. Δοκίμασα και άλλο kernel από το xda το Zeurion, αλλά τα ίδια. Άρα κάτι έχει να κάνει με την ROM. Κατά τα άλλα όμως είναι εξαιρετική και αρκετά γρήγορη. Αν λυθεί αυτό, θα είναι τέλεια!
  • Άρα κάτι έχει να κάνει με την ROM. Κατά τα άλλα όμως είναι εξαιρετική και αρκετά γρήγορη. Αν λυθεί αυτό, θα είναι τέλεια!

Συμφωνο απολύτως

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ρόδα είναι και γυρίζει!
  • Διαφήμιση
  • Αν στο κάνει ανά 1 μέρα έχει αρκετά reboot εγώ σύνολο 2 reboot μου έχει κάνει σε 3 βδομάδες.. Και πριν από αυτό δεν είχα πρόβλημα. Με την τελευταία πάντως δε μου έχει κάνει κάποιο reboot ακόμα.
  • Χωρις να λέω ότι είναι αυτό στις ρυθμίσεις της μπαταρίας, στην τροφοδοσία, υπάρχουν πολλές επιλογές που δημιουργούν όλες ένα reboot όπως το περιγράψατε. Δείτε το μπας και....
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Όπως υποσχεθήκαμε σε όλους τους κατόχους Hongmi/RedMi, η νέα GTV-6.4.7 ROM για τις συσκευές σας είναι έτοιμη.

Μιας και είστε αρκετοί αυτοί που έχετε στην διάθεσή σας αυτή την συσκευή, κάνουμε μία ανάκληση της απόσυρσης από την υποστήριξή της.

Έτσι λοιπόν σας έχουμε ετοιμάσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε όλη την Ευρώπη ολοκαίνουργια ROM για τα μέλη μας.

Η νέα ROM έχει το παρακάτω Changelog

Changelog της 6.4.7

• Εσνωμάτωση του TWRP Recovery
    • Ενσωμάτωση του Dolby Atmos
    • 3 Διαθέσιμες γλώσσες (Κινέζικα – Αγγλικά – Ελληνικά)
    • SMS MOD 160 Char by Dnomikos
    • Για να εγκατασταθεί το Dolby Atmos, θα πρέπει να ξανακάνετε Flash την ROM από το TWRP Reocvery

Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
    • Optimization - Improved order of switches in notification shade (04-06)
    • Fix - Music lock screen appeared when a game was running in the background (04-06)
    Settings
    • Optimization - Improved algorithms for international roaming (04-06)
    Mi Account
    • New - Added more items to personal info (04-06)
    Cleaner
    • Optimization - Press and hold to add items to exceptions (04-06)
    • Optimization - Fixed problems with performance after clean-ups (04-06)
    Mi Cloud
    • Fix - Couldn't find device or sign in to Mi Account due to wrong system time (04-06)
    • Fix - Fixed issues with incorrect time in backup lists (04-06)

Η υποστήριξη της συσκευής θα συνεχιστεί, και θα προσπαθήσουμε να σας δίνουμε εβδομαδιαίες ROM, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό.

Συνδέσμους για λήψη της ROM θα βρείτε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Χωρις να λέω ότι είναι αυτό στις ρυθμίσεις της μπαταρίας, στην τροφοδοσία, υπάρχουν πολλές επιλογές που δημιουργούν όλες ένα reboot όπως το περιγράψατε. Δείτε το μπας και....

Δεν έχει να κάνει με ρυθμίσεις. Το κάνει και μετά από καθαρό flash με τις προεπιλεγμένες.

@kostakislarisa Τι χρήση του κάνεις; Σε εμένα μιλάμε για ομιλία, WiFi, δεδομένα συνέχεια ανοικτά, browsing, ραδιόφωνο κλπ. καθημερινά...

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Καλησπερα!Εχω το εξης προβλημα και το χω συναντησει μονο στην ελληνικη και δε ξερω τι φταιει.Σχεδος ολες οι εφαρμογες του Playstore με sms,κρασαρουν,οταν παω να διαβασω ενα μηνημα.Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο?