Αγορα Xiaomi
-
-
Γειά σου φίλε.
Δώσε μας και περισσότερα στοιχεία. Δηλαδή τι χρήση κάνεις στη συσκευή σου και ποιές οι προτεραιότητες σου.
Γενικά τα νέα μοντέλα(στις 5 ίντσες) αυτή τη στιγμή που είναι στο παιχνίδι είναι:
1. Budget -> Redmi 3 - 130-135 euro (SD 616, 2gb ram, 16gb rom, 4000mah)
2. Budget+ -> Redmi 3 Pro - 160 euro (SD 616, 3gb ram, 32gb rom, 4000mah) + fingerprint
3. Mid -> Mi4c - 200 euro (SD 808, 3gb ram, 32gb rom, 3200mah)
4. Mid+ -> Mi4s - 290 euro (SD 808, 3gb ram, 64gb rom, 3200mah) + fingerprint
5. Top -> Mi5 - 340+ euro (SD 820, 3gb ram, 32gb rom, 5.15 ίντσες) + τα πάντα όλα ειδικά όσο ανεβαίνει το "κασέ"
Οπότε πες μας τι χρειάζεσαι και θα προτείνουμε! -
-
Γεια σου κι εσενα,
Γενικα αυτο που κανω με το κινητο ειναι φωτογραφιες και τρεχω καμποσες εφαρμογες στο background (emails, social media klt)
Οποτε ζηταω καλη καμερα και οθονη και να μην 'κολλαει'
Ευχαριστω. -
-
Απο καμερα μην περιμενεις galaxy s7 ποιοτητα. Την μερα καλη, το βραδυ ψιλοχαλια. Ο επεξεργαστης απλα δεν παιζεται. Συμφωνα με καποιους λογω της υπερθερμανσης του 810, ο καλυτερος επεξεργαστης του 2015. Φαντασου οτι τον φοραει το LG G4, το οποιο οντας πρωην κατοχος πεταει. Δες ενα review και αποφασιζεις...
www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4c-review-1328.php -
vickmall η minideal. Πιο φθηνα, πιο σιγουρα πιο γρηγορα, και ζητας και οποια θηκη θελεις για δωρο.
-
To iocean ειχα παρει απο vickmall και οταν το παρελαβα δεν αναβε ουτε εδειχνε οτι φορτιζει. Εν τελει το εστειλα πισω refund και το πηρα απο 1494deal.
Καλα ενταξει να ειναι ικανοποιητικη αλλωστε φιλτα και τετοια δεν χρησιμοποιω.Οπτε δεν περιμενω DSLR επιδοσεις.
Στη δουλεια τη θελω οποτε να εχει καλο focus.
Ευχαριστω -
Μια χαρα θα σου κανει η καμερα. Παντως αν εχεις κακη εμπειρια με το vickmall μπορεις να δοκιμασεις το minideal που εχει και την καλυτερη τιμη αυτην την στιγμη.
-
Μακριά από το minideal άμα χρειαστείς κάτι μετά απλός δεν υπάρχει
-
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα τον yeso στο λινκ που σου έδωσα παραπάνω. Γιατί έχει πολύ καλή τιμή! Με revolut θα βγει 190 ευρώ.
Όσον αφορά την κάμερα σίγουρα δεν πρέπει να περιμένεις ποιότητα dslr καθώς ΚΑΜΙΑ συσκευή δεν πρόκειται να φτάσει την ποιότητα αυτή (εκτός και αν καταρριφθούν νόμοι της φυσικής χεχε).
Αλλά είναι αξιοπρεπέστατη!
Vickmall πολύ αξιόπιστο και αυτό με καλές εμπειρίες και απο εμένα αν και είχα κάποιες ενστάσεις σε παραγγελίες κτλ κτλ (κάνουν τα πάντα για να γλιτώσουν λίγα δολλάρια).
Και το minideal είναι καλό. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και σε αυτό.
Υπάρχουν και τα merimobiles και το coolicool τα οποία βέβαια τσιμπάνε άσχημα τις τιμές αλλά είναι αξιόπιστα! -
@birel-motosport Εγω ομολογουμενως δεν εχω χρειατει ποτε κατι μετα γιατι οτι εχω αγορασει δεν ειχε μεχρι στιγμης προβλημα. Παντως κατα την διαρκεια της αγορας και μεχρι την παραδοση η εξυπηρετηση τους ηταν ικανοποιητικη.
@iAmLiakos Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειχες προηγουμενη εμπειρια με το μαγαζι που εδωσες το link γιατι θελω σημερα να παραγγειλω ενα mi4c για εναν φιλο και οντως εχει την καλυτερη τιμη. Αν ειναι και αξιοπιστο και στελνει και γρηγορα παρραγελνω αμεσα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες